Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 39> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno , koliko truda ulažemo da uljepšamo svjet oko sebe
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvale za cijeli vrt. A mahovnjak i hostinjak (ako sam dobro vidjela) je doista nešto posebno. Jesi li na nekoj drugoj temi pisala kako je mahovnjak nastao? Rado bih o tome nešto naučila.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mahovinjak je super, ali ja o njemu mogu samo sanjati, zato ću gledati tvoga.
jezerce i vodopad na ovim kamenim kaskadama je super izveden, svaka čast |
|
život je more
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNO!!! I ja bi malo bregih i mahovine i potokih... Svaka čast na uloženom trudu vrijednih ruku!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja ću samo reći
Posebno za jezerce s kaskadama!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,puno posla,ali rezultat je
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy,na prethodnoj stranici ove teme sam napisala kak sam radila mahovnjak.
Medo,ne sumnjam da si u stanju realizirati ideju koja ti se sviđa.Pa kad poželiš tak nekaj,buš napravil,ne? Puno posla,da,ali tim je i zadovoljstvo veće. Veliki pozdrav svim namjernicima! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, ma kako mi je samo promaknulo!? Pročitala, hvala na objašnjenju.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rain bravo za jezerce a i mahovnjak,divno izgleda,kao da je tu godinama
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,bila si jako vrijedna
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fascinantan izlet.Sve predivno,ali prva slika Grožđice!!!!Kao da je hologram,fotošop ili fotomontaža.Prteljepo i totalno nestvarno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki,to je zavaravanje protivnika,to ti je prava zvijer!Samo Rainu i meni se da dirati.
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve si mislim da hrpu zemlje (koja stoji i čeka prosijavanje) niti ne diram. Još pokoji puta da navratim u mahovnjak i da vidiš promjene plana.
Jako ti je lijepo!
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoyčika,evo još malo poticaja
hoste procvali su Miss Bateman i Star of India orhideje japanski javor pakujci acaena cytisus lewisia gipsophyla variegirana saxifraga luk asphodelis kolkwitzia obožavane heuchere sylibum radovi u tijeku pozdrav od prvoprocvale Miss Bateman! |
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da me kamenjari ni blizu ne oduševljavaju kao panjevi (valjda jer sam iz Dalmacije gdje je kamenja na pretek) ali ovi tvoji panjevi su mi čarobni, kao i cijeli vrt uostalom!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj, danas na koju god temu krenem, pakujci!!!! I tvoji su baš posebni i prelijepi, do ove godine me taj cvijetak uopće nije interesirao, a sad mi je prelijep. MIss Bateman je famozna, prva liga......a ovaj što kažeš Star of India.......nije ti taj Indije ni videl, osim na etiketi, meni on tak daje na Mr. Presidenta, i po listu i po cvijetu. Pusaaaaaaa svima trima
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma,nije mr President,puno je tamniji neg na slici,imala sam Presidenta,sasvim drugačija plava boja od ovog.Mislim da nije ni Star of India,kak je pisalo na etiketi,a koji je...možda bumo saznali.
|
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zakaj misliš da nije President? On varira u boji od svjetlije lila do tamno plave ili tamno lila, sve ovisi o položaju, količini sunca, sastavu zemlje, ja sam 99,9% sigurna da je President, ni moj postojeći nije uvijek iste boje, lani je bio skroz tamni, ove godine je dosta svjetliji i plaviji, a list kakav ima President ima još jedino Multi Blue, koji je u biti neki hibrid Presidenta.
....zaboravila sam u prethodnom postu pohvaliti aliume i orhidejice vrtne, jako su interesantne
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak ti veliš da je,onda je!Ovo proljećesam kupila ,valjda ovaj put je,Star of India,jedva čekam da procvate.Možda bu procval bijelo ovaj puta
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |