Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 43>
Korisnik
Poruka
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 09:10

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 18:46
Matilda, molim te kaži nešto o biljci na ovoj zadnjoj slici, nisam ju nikad imala pa me zanima koliko je visoka, koliko dugo cvijeta, i tak... izgleda jako efektno Approve
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 18:51
Moram se i ja pohvaliti sa svojom aquilegiom...

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 21:54
springy, pohvala za fotke. Clap
ono žuto cvijeće ti je šeboj, cvate sad u proljeće. ovi su visine rozih tulipana( vide se u pozadini na slici sa prethodne strane ). o njima već postoji tema, evo linka

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2464&PN=3
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:29
Ovo vaše cvijeće je predivno, posebno ovo lila, volila bih ga imati !
Pozdrav!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:29
Hvala Matilda! Hvala svima, ja sam još dosta friška ovdje ali oduševljena sam sa srdačnošću svih vas i hvala mom bratu koji je prvi ovdje stavio post i tako mene uveo u ovaj divni svijet razmjene informacija, ideja i dobre volje! Thumbs%20UpHug 
Na vrh
pčelica maja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica maja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:17
Veliki pozdrav svima!
Nova sam ovdje,i znam da sam na pravom mjestu,super ste! I kao ekipa,i kao izvor savjeta i ideja.Trenutno nemam nikakvi biljnih problema,već bi mi trebala kakva-bilo kakva inf o Fritillarii aurori. Posadila sam je,lijepo raste,ali ne znam ništa o njoj-sunce/sjena,zalijevanje,prezimljavanje...pa eto,ako imate kakvih saznanja,nestrpljivo čekam. Hvala!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 08:01
pčelice pozdrav tebi i dobrodoša na forum Smile

pogledaj na podforumu o lukovicama u koji spada kockavica - na donjem linku

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1264 smile127
Na vrh
pčelica maja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica maja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:06
Hvala na dobrodošlici! Je,evo bila sam,puno hvala,stvarno ne znam kako mi je promaknulo,a sve sam pretražila da nađem kakve info o friti.Čujemo se još...
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 17:47
Ja preporučujem hoste, zatim iglice i zlatnu jagodu, a i hortenzije vole hladovinu.
Na vrh
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 160
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 15:58
Pozdrav!
joj prekrasno vam je sve,sve pohvale!!Clap 
Ja sam u potrazi za jednom biljčicom. Prošlu jesen sam zacrtala sadit je na proljeće ali nikako se sjetit imena,nema šanse, ovdje sam ja mislim pregledala sve i ne mogu je naći pa se nadam vašoj pomoći. Radi se o jednom puzavcu, ima dlakav list i može se saditi sa pelargonijama pa pada zajedno s nijma, često ga vidim i na javnim površinama. Ako netko možda prepozna o čemu se radi molim za pomoć jer sam izbezumljena od traženja već nekoliko dana Ermm  Hvala! Embarrassed
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji

dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke."

Mt, 6,34

Na vrh
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 16:02
Ups...nekako mi se čini da sam smjestila pitanje na krivo mjesto pa molim nemojte zamjeriti, ako je problem premjestite...  

Mt, 6,34

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 19:53
kadifica

vodenike

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 20:22
Drage i vrijedne "cvjećarice" moje ,upravo je stigla još jedna ljubiteljica cvijeća koja je mislim uspjela pronaći srodne duše.OBOŽAVAM CVIJEĆE i
 imam dosta uspjeha uzgojem onog do kojeg dođem.Živim u Pagu i to je veliki izazov za uzgoj u vrtu na otvorenom jer bura me vrlo često ubije u pojam međutim i to je izazov.Ruže su dakako na 1.mjestu jer su najzahvalnije a volim ih u svim bojama i mirisima.Sličice ću vam pokazati kad skontam kako.            Vaša MIRJAM
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 21:41
Dobro nam došla Mirjam i dugo se s nama družila.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 21:44
Originalno poslano od člana mrvica mrvica napisao:

Pozdrav!
Ja sam u potrazi za jednom biljčicom. Prošlu jesen sam zacrtala sadit je na proljeće ali nikako se sjetit imena,nema šanse, ovdje sam ja mislim pregledala sve i ne mogu je naći pa se nadam vašoj pomoći. Radi se o jednom puzavcu, ima dlakav list i može se saditi sa pelargonijama pa pada zajedno s nijma, često ga vidim i na javnim površinama. Ako netko možda prepozna o čemu se radi molim za pomoć jer sam izbezumljena od traženja već nekoliko dana Ermm  Hvala! Embarrassed

Da li možda misliš na helychrisum petiolare?
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 09:46
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Originalno poslano od člana mrvica mrvica napisao:

Pozdrav!

Da li možda misliš na helychrisum petiolare?
 Neznam ime puzavca ali mislim da ga imam.mirjam
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 12:39
Mnogo prekrasnog cvjeća se ovdje vidi,a psebno me oduševio šeboj,vodenike i kadificesmile99smile64
Na vrh
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 15:17
Je cure drage, hvala vam, puno ste mi pomogle!
Mirjam, lijepi ti pozdrav, želim ti ugodno druženje sa forumašima koji su zakon,prava cvjetna dužina uvijek spremna pomoć smile57
Ah Matilda...a što reći? Prekrasno, bijele vodenike su mi super i to ovako u skupini,baš osvježavaju

Mt, 6,34

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 20:14
Da vam pokažem ljepotu u mom susjedstvu

Pozdrav svima !Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.