Vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 43> |
Korisnik | ||
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Matilda, molim te kaži nešto o biljci na ovoj zadnjoj slici, nisam ju nikad imala pa me zanima koliko je visoka, koliko dugo cvijeta, i tak... izgleda jako efektno
|
||
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moram se i ja pohvaliti sa svojom aquilegiom...
|
||
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
springy, pohvala za fotke.
ono žuto cvijeće ti je šeboj, cvate sad u proljeće. ovi su visine rozih tulipana( vide se u pozadini na slici sa prethodne strane ). o njima već postoji tema, evo linka http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2464&PN=3 |
||
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo vaše cvijeće je predivno, posebno ovo lila, volila bih ga imati !
Pozdrav!
|
||
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Matilda! Hvala svima, ja sam još dosta friška ovdje ali oduševljena sam sa srdačnošću svih vas i hvala mom bratu koji je prvi ovdje stavio post i tako mene uveo u ovaj divni svijet razmjene informacija, ideja i dobre volje!
|
||
pčelica maja
Nedavno posijan Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Veliki pozdrav svima!
Nova sam ovdje,i znam da sam na pravom mjestu,super ste! I kao ekipa,i kao izvor savjeta i ideja.Trenutno nemam nikakvi biljnih problema,već bi mi trebala kakva-bilo kakva inf o Fritillarii aurori. Posadila sam je,lijepo raste,ali ne znam ništa o njoj-sunce/sjena,zalijevanje,prezimljavanje...pa eto,ako imate kakvih saznanja,nestrpljivo čekam. Hvala! |
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pčelice pozdrav tebi i dobrodoša na forum
pogledaj na podforumu o lukovicama u koji spada kockavica - na donjem linku http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1264 |
||
pčelica maja
Nedavno posijan Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala na dobrodošlici! Je,evo bila sam,puno hvala,stvarno ne znam kako mi je promaknulo,a sve sam pretražila da nađem kakve info o friti.Čujemo se još...
|
||
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja preporučujem hoste, zatim iglice i zlatnu jagodu, a i hortenzije vole hladovinu.
|
||
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav!
joj prekrasno vam je sve,sve pohvale!!
Ja sam u potrazi za jednom biljčicom. Prošlu jesen sam zacrtala sadit je na proljeće ali nikako se sjetit imena,nema šanse, ovdje sam ja mislim pregledala sve i ne mogu je naći pa se nadam vašoj pomoći. Radi se o jednom puzavcu, ima dlakav list i može se saditi sa pelargonijama pa pada zajedno s nijma, često ga vidim i na javnim površinama. Ako netko možda prepozna o čemu se radi molim za pomoć jer sam izbezumljena od traženja već nekoliko dana Hvala!
|
||
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
||
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ups...nekako mi se čini da sam smjestila pitanje na krivo mjesto pa molim nemojte zamjeriti, ako je problem premjestite...
|
||
||
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kadifica
vodenike |
||
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage i vrijedne "cvjećarice" moje ,upravo je stigla još jedna ljubiteljica cvijeća koja je mislim uspjela pronaći srodne duše.OBOŽAVAM CVIJEĆE i
imam dosta uspjeha uzgojem onog do kojeg dođem.Živim u Pagu i to je veliki izazov za uzgoj u vrtu na otvorenom jer bura me vrlo često ubije u pojam međutim i to je izazov.Ruže su dakako na 1.mjestu jer su najzahvalnije a volim ih u svim bojama i mirisima.Sličice ću vam pokazati kad skontam kako. Vaša MIRJAM
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro nam došla Mirjam i dugo se s nama družila.
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li možda misliš na helychrisum petiolare? |
||
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mnogo prekrasnog cvjeća se ovdje vidi,a psebno me oduševio šeboj,vodenike i kadifice
|
||
mrvica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je cure drage, hvala vam, puno ste mi pomogle!
Mirjam, lijepi ti pozdrav, želim ti ugodno druženje sa forumašima koji su zakon,prava cvjetna dužina uvijek spremna pomoć
Ah Matilda...a što reći? Prekrasno, bijele vodenike su mi super i to ovako u skupini,baš osvježavaju
|
||
||
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |