razglednice |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 26> |
Korisnik | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Miro od srca.....jako bih volela...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mira K na razgledicama sa vašeg putovanja.
Plavetnilo mora i neba - predivno! |
|
lela.v
Novo sjeme Pridružen: 19 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepo,svaka čast onome ko je pokrenuo ovu temu.Baš uživam,često na ivici suza od ushićenja i nekih probudjenih sećanja iz boljih dana...
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krčki most
|
|
Rijeka
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stiže kiša!!!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina - Bogu hvala!!!!!!!!!
živila kiša |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao nama,kako je sve izgorelo.....trava na slici zuta,kako zalosno deluje...ali vama stize spas,verovatno vec pada...ah, kad bi i kod nas ...
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pih, pokupilo prašinu! A ja očekivala pljusak! Čini mi se da ću već sutra morati zalijevati vrt.
Olja, doći će i do vas za dan-dva, nadam se s više kiše nego kod mene. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo sličica sa Šar planine iz Makedonije
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Lipik
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Ljiljus!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa malo s tetovske tržnice
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Lipik
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko tu vrsta paprika ima? Uffff cure mi sline ne ove voćkice,dinje,breskve,šljive,banane,Mljac!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam koje su mi ljepše slike - s mora ili planina. Svake na svoj način, jer svugdje je lijepo gdje ima sunca. Vratit ću se tu kad snijeg zapadne pa istinski uživat.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Monstera, evo malo iz Skopja
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Lipik
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipik
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma imam preko 1700 slika, samo na skoro svakoj smo mi, nemam baš onako "praznih" da se vidi bez nas...eto malo sam svoj užitak s godišnjeg podijelila s vama.
|
|
Lipik
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljus slikice su
|
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljuš, slikice su prekrasne, hvala ti Dobro nam došla nazad
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slikice ljiljus!
Hvala ti što si ih podijelila sa nama. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljus hvala na krasnim slikama iz lijepe Makedonije!
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |