galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Korisnik | ||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prelijepa tacna i podmetači...tehnika za pet, umjetnički dojam +5!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Draga moja, kao što sam već nekima rekla nema me tjedan dana kad ono pregršt novih radova. Vidim bila si vrijedna. Pa da krenem od početka. Tacne suncokreti i ružice s podmetačima su mi odlični. Slažem se jedino s curama i čekam rekonstrukciju podmetača suncokreti. Ogledalca nešto novo u ovom dijelu Slavonije isto lijepa ali mi je super suncokret s rižinim papirom....baš mi je sjeo
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
bozice hvala....
draga karmen, puno vam hvala...nedostajali ste nam na forumu...bit ce toga jos...pred nama je dugo, nadam se i toplo ljeto... |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
joj prekrasno mi je ovo a ruzicama....tacna je posebno mrak!!!
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
hvala draga...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Bravo za tacnu, prelijepa je!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
hvala, dori...ta je i meni nekako sjela...
|
||
|
||
![]() |
||
|
uz mene se i moja mala seka (7,5) navukla na decoupage...rad je napravila potpuno sama...od biranja motiva, rezanja, odabira boja, do same realizacije...malo sam joj samo objasnila krakle, i moram priznati jako brzo ga je naucila rabiti...
moja seka - ponosna ![]() sekin rad ![]() sto se tice mojih radova, trenutno sam u guzvi oko legalizacije prodaje, iskreno, puno radova mi se ponavlja pa ni sama ne znam dal da ih i stavljam na forum...u svakom slucaju...sutra cu staviti neke radove... |
||
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
bravo za seku...lijepo je to napravila
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
...ona je sva sretna...cak se i potpisuje na svoje radove (B.P.)...
|
||
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
zadnji komplet ti je nadnaravno lijep..seka je preslatka kao i rad koji je napravila..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
kaća, hvala na komplimentu za zadnji komplet...kad mi to kaže majstorica....odmah mi na licu osmjeh...a evo i seka cita...i smjeska se...hvala i u njezino ime...
|
||
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ja samo iskrena,komplet mi se strasno svidio,a ona me odmah
![]() ![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
I ja se pridružujem za seku..
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Talentirana na mamu,a da li je mama lijepa na nju?Jer baš je krasna djevojčica i ljubičice su predobre!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Bravo za seku - jako lijepa slika da li ja to vidim i neku čipku ili nešto slično u srcu. Lijep i mladalački rad uredno napravljen
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
draga maslino, to mi je seka...(razlika je 19 godina...hihi...) |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |