anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 48> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš ti pravo za sv.Nikolu......ima vremena do Božića,tješim se ja.
Poklon je mrak.Sama si izradila kutiju!?
A ova salveta mi je predobra
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako smo to mogle zaboraviti
Potpuno si u pravu iprimimo se posla.
Kutiju si pravila sama? Molim, objasni!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iiiiii, kako slatka salvetica! Prava vintage... Da, da - kako si sama radila kutiju? Ajde sad, šta si se sakrila! Znaš da uz svaki rad ide milijun pitanja!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde dobro priznajem - nisam sama pravila kutiju, pas je bio sa mnom i žvakao je komad hamera što mi je pao na pod. tu prožvakanu slinavu masu kasnije koristim kao ljepilo šala, lijepila sam sa super bondom. ne kužim šta vam nije jasno kak sam pravila kutiju. pa nacrtala i skrojila na hamer papiru, ispresavijala, malo zaljepila i to je to. pis of kejk!
ajde nacrtat ću sutra i poslikati kako izgleda taj moj "kroj" za kutiju
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nisi ni vidjela poklon. on je u kutiji. poslikat ću sutra po danu i kutiju i poklon... makar me proglasili narcisoidnom
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi radila poklone za sv.Nikolu, ali nemam takvih salveta, niti sam ih nigdje vidjela
|
|
ANĐELKA
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija je
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna kutija i divan motiv .svaka čast na ručno rađenoj kutiji
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta me kutijica i spominjanje sv. Nikole podsjetilo na djetinjstvo... na neke stvari koje sam skoro zaboravila... hvala ti
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno anastazija, vratilo je i mene u neke davne dane.....ah prepreprekrasssnooooooo
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super kutija Anastazija ...zgodno mjesto za smjestiti poklon od sv. Nikole....a salvetica je predobra...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija kaaako je lijepa kutija.
A motiv i boje kao da su rođeni skupa.
Oooodlično
I još nam daj nacrt za kutiju please
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga anastazija
sad sam se vratila par stranica u nazad i pregledala sve što sam propustila u poslijednje vrijeme i totalno sam oduševljena
tvoj komplet tanjur i okvir su tako dobro urađeni, odlična ideja i odlična realizacija i hoću i ja takav
a nakon toga kutija i onaj set za kuhinju.......
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima!
anđelka, tu salvetu sam imala samo jednu, nekad mi je netko poslao (ne sjećam se tko ali hvala joj kojagod da je bila)
evo ovdje možete vidjeti kako sam radila kutiju
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je rad dana!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ČUdo neviđeno, dobra i ideja i izvedba, anastazija mrak
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teta,a mislim da znam i gdje si kupila tu majicu jer sam i ja takvu kupila mojoj nećaki
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta dobijem za nagradu????
od nećaka ću dobiti jednu slinavu pusu ako bude raspoložen. a možda me i ugrize, to mu je sad baš fora...
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sami materijalisti! Više ni pohvala nije dovoljna! Ženo, recesija je! Budi sretna ak i tu slinavu pusu dobiješ!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |