bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 19202122> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha! Vidiš kako je super ispala! A stvarno si pedantna, gora od mene! Mogle bismo osnovati udrugu koja okuplja samo članove s opsesivno - kompulzivnim poremećajem decoupagiranja! (engl. OCDD)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sramota koliko sam lijena za komentiranje al ovaj put moram reči da apsolutno podržavam vašu urednost
![]() bubamara suuuuuper ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Koja pedantnost! Svaka čast
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vidla ja sve, no koment
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubamara, šta reći osim da je taaaako jednostavna i taaako lijepa.
Kao što rekoh moram i ja nabaviti taj papir, stvarno je prekrasan.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna kutija.Ovo na poklopcu je papir ili salveta?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Čini mi se da je rekla da je to papir...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nije nije, ovo je salveta..al ima i rižin papir koji je cijeli samo tekst, onako neke žućkaste nijanse...u lumosu
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
čokoladna kutijica....ne ovo na vrhu nije prava pralina...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna a pralina je pravi pogođeni detalj
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve za čokoladu!!!!!!!!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Bubamarice, mogu samo reći: tvoji radovi ostavljaju bez daha!
A ova zadnja kutijica bez sline u ustima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutija je slatkis,prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jooooooooooooj, cokoladaaaaaaaaaaa....mmmm.....odlicna kutija, pretpostavljam da je za salvete...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
..njami, baš lijepa kutijica!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je kutijica za PMS i ostale krizne dane! Treba se samo, naravno, paziti da u trenucima jake krize ne dođe do zabune i krene se žvakati ona tako uvjerljiva kuglica! Bravo Buba, super je! (I da se nisi usudila držati salvete unutra!)
![]() |
|
![]() |
|
ne ne, u njoj držim ostatke salveta, odnosno one male komadiće koje me strah bacit jer znam da će mi trebati....
![]() |
|
![]() |
|
Kao što rekoh - OCDD...
![]() |
|
![]() |
|
Isuse bubi pa ovo je fantastično!!!
Oči su mi ispale. Kutija je jedna od ljepših na forumu!!!!
Podrobne informacije uskoro....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 19202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |