Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 80>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:58
Super.. puno radova i svi su mi lijepi.. jako dobre kombinacije boja, raspucavanja i kombiniranja salveta!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 23:50
ajme, ajme..kakvi radovi..kao što su cure rekle-kraljica si pitara..smile79
Vidim da ti je manje-više bijela boja podloge, koju koristiš? jel to na nekima shaby način izrade? Nemoj zamjeriti, nova sam u ovome i sve mi se sviđa i sve me interesiraSmileWink
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 10:50
cure drage,najljepsa vam hvala,vasi komplimenti jako godesmile79smile79smile79smile72
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 11:00
Originalno poslano od člana Vilavita Vilavita napisao:

ajme, ajme..kakvi radovi..kao što su cure rekle-kraljica si pitara..smile79
Vidim da ti je manje-više bijela boja podloge, koju koristiš? jel to na nekima shaby način izrade? Nemoj zamjeriti, nova sam u ovome i sve mi se sviđa i sve me interesiraSmileWink

hvala ti draga..dobro si primjetila da mi je najcesce ista podloga,nije to cista bijela,u bijeli akrilni lak kanem malo oker tempere ili oker laka..da,da ima i shaby tehnike,s tim da sam prije na mjesta gdje bi brusila stavljala vosak,ali vise to ne radim..ova zadnja,mala kutijica,je bez voska i puno vise mi se sviđa kako je ispao obruseni dio..nadan se da si me skontalaWink
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:46
Skontala, skontala daga, hvala...Wink
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 20:34
evo bila sam vrijedna zadnja dva dana..iako,iz određenih razloga,se ne osijecam bas najbolje,bojala sam se da mi radovi nece na nista slicit,ali na kraju sam prilicno zadovoljna..izgleda da mi u kriznim situacijama(psihe i duha)jedino decoupage pase..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 20:39
ovu sliku ste vec vidjeli,samo sam je malo doradila i stavila dvokomponentni

na ovoj kutijici jos moran obojati kopcicu,ali evo san bila nestrpljiva sa slikanjem

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 20:49
Sunce moje vrijedno, nikako da ti napišem da su mi salvete stigle i da je takav žlavac bio u petak i razbit ću poštara jer mi je koverta bila rastopljena i razderana od pljuska i joooooooooooj, ali Bog nije da da se uništi puno, samo je prva partila...svo zlo s tim!
i čejak još nešto san ti tila reći a sad neznan što...
He he he, ma znam naravno bome su ti divni radovi i veeeeeeliki nekako i maštoviti i suuuuper..pusa
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 20:53
Inače nisam neki ljubitelj ružinih motiva, ali ona slika gdje si utrljavala sjenilo mi je doista prekrasna! Nije mi samo jasno na kakvoj si to podlozi radila? Pluto, ploča, ne mogu razaznati... Geek
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 20:56
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Sunce moje vrijedno, nikako da ti napišem da su mi salvete stigle i da je takav žlavac bio u petak i razbit ću poštara jer mi je koverta bila rastopljena i razderana od pljuska i joooooooooooj, ali Bog nije da da se uništi puno, samo je prva partila...svo zlo s tim!
i čejak još nešto san ti tila reći a sad neznan što...
He he he, ma znam naravno bome su ti divni radovi i veeeeeeliki nekako i maštoviti i suuuuper..pusa

uh,srce mi je stalo dok nisam dosla do ovog da je samo jedna partila,a zasto i ta jedna,misa mu postarskog..a opet,sreca da je samo jedna..i opet puno,puno hvala na komplimentiranju..Hug
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 21:02
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Inače nisam neki ljubitelj ružinih motiva, ali ona slika gdje si utrljavala sjenilo mi je doista prekrasna! Nije mi samo jasno na kakvoj si to podlozi radila? Pluto, ploča, ne mogu razaznati... Geek

hvala draga..mm kaze da je to panel ploca,to mi je on izrezao na komade...i sve slikice su na istoj podloziWink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 21:02
smile93smile39
smile39
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 21:04
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

smile93smile39
smile39

hvala ti ruzice,sve san razumilaLOL
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 21:12
škrinjica s motivom mozarta i ruzom,ajme Heart ce mi puknit
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:09
ruže na ovalu što si ih doradila su ti zaista predivne i sama slika sada ima punoću Isplatilo se uprljati prstiće. Masline, nemam komentara, ma sve je super 10, a tek pukotine na kutijici. Već dugo "radim" a nisam ni počela Mozarta, sam sam si uz njega zamislila crvenu ružu. Napravit ću je jednog dana (glavno da mislim - znači postojim) radovi su ti
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 23:12
smile227E sada stvarno  nemam riječi, predivnoooooooooooosmile211, a motivismile71
meni je super u životu
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 08:38
Fenomenalno, posebno mi se sviđa hortenzija! Radovi sa dvokomponentnim su ti krasni, pukotine prelijepe a ideja sa sjenilom nenadmašna!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 10:31
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

ruže na ovalu što si ih doradila su ti zaista predivne i sama slika sada ima punoću Isplatilo se uprljati prstiće. Masline, nemam komentara, ma sve je super 10, a tek pukotine na kutijici. Već dugo "radim" a nisam ni počela Mozarta, sam sam si uz njega zamislila crvenu ružu. Napravit ću je jednog dana (glavno da mislim - znači postojim) radovi su ti

gogs draga,hvala puno,puno..sliku sa ruzama sam bila toliko uprskala da sam morala nesto poduzet..a mozart,sto se cekaaaaa???Hug
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 10:33
Originalno poslano od člana esmeralda esmeralda napisao:

smile227E sada stvarno  nemam riječi, predivnoooooooooooosmile211, a motivismile71

hvala,hvala,hvalaHug
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 10:41
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Fenomenalno, posebno mi se sviđa hortenzija! Radovi sa dvokomponentnim su ti krasni, pukotine prelijepe a ideja sa sjenilom nenadmašna!

hvala draga..vidjet ces da su jos ljepsi uzivoWink,kad stignete u ladimirevce,ovo je moj skromni doprinos akcijiSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.