kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 80> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super.. puno radova i svi su mi lijepi.. jako dobre kombinacije boja, raspucavanja i kombiniranja salveta!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
ajme, ajme..kakvi radovi..kao što su cure rekle-kraljica si pitara..
![]() Vidim da ti je manje-više bijela boja podloge, koju koristiš? jel to na nekima shaby način izrade? Nemoj zamjeriti, nova sam u ovome i sve mi se sviđa i sve me interesira
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure drage,najljepsa vam hvala,vasi komplimenti jako gode
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala ti draga..dobro si primjetila da mi je najcesce ista podloga,nije to cista bijela,u bijeli akrilni lak kanem malo oker tempere ili oker laka..da,da ima i shaby tehnike,s tim da sam prije na mjesta gdje bi brusila stavljala vosak,ali vise to ne radim..ova zadnja,mala kutijica,je bez voska i puno vise mi se sviđa kako je ispao obruseni dio..nadan se da si me skontala ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Skontala, skontala daga, hvala...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
evo bila sam vrijedna zadnja dva dana..iako,iz određenih razloga,se ne osijecam bas najbolje,bojala sam se da mi radovi nece na nista slicit,ali na kraju sam prilicno zadovoljna..izgleda da mi u kriznim situacijama(psihe i duha)jedino decoupage pase..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovu sliku ste vec vidjeli,samo sam je malo doradila i stavila dvokomponentni
![]() ![]() na ovoj kutijici jos moran obojati kopcicu,ali evo san bila nestrpljiva sa slikanjem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Sunce moje vrijedno, nikako da ti napišem da su mi salvete stigle i da je takav žlavac bio u petak i razbit ću poštara jer mi je koverta bila rastopljena i razderana od pljuska i joooooooooooj, ali Bog nije da da se uništi puno, samo je prva partila...svo zlo s tim!
i čejak još nešto san ti tila reći a sad neznan što... He he he, ma znam naravno bome su ti divni radovi i veeeeeeliki nekako i maštoviti i suuuuper..pusa |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Inače nisam neki ljubitelj ružinih motiva, ali ona slika gdje si utrljavala sjenilo mi je doista prekrasna! Nije mi samo jasno na kakvoj si to podlozi radila? Pluto, ploča, ne mogu razaznati...
![]() |
|
![]() |
|
uh,srce mi je stalo dok nisam dosla do ovog da je samo jedna partila,a zasto i ta jedna,misa mu postarskog..a opet,sreca da je samo jedna..i opet puno,puno hvala na komplimentiranju.. ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga..mm kaze da je to panel ploca,to mi je on izrezao na komade...i sve slikice su na istoj podlozi ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti ruzice,sve san razumila ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica s motivom mozarta i ruzom,ajme
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ruže na ovalu što si ih doradila su ti zaista predivne i sama slika sada ima punoću Isplatilo se uprljati prstiće. Masline, nemam komentara, ma sve je super 10, a tek pukotine na kutijici. Već dugo "radim" a nisam ni počela Mozarta, sam sam si uz njega zamislila crvenu ružu. Napravit ću je jednog dana (glavno da mislim - znači postojim) radovi su ti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fenomenalno, posebno mi se sviđa hortenzija! Radovi sa dvokomponentnim su ti krasni, pukotine prelijepe a ideja sa sjenilom nenadmašna!
|
|
![]() |
|
gogs draga,hvala puno,puno..sliku sa ruzama sam bila toliko uprskala da sam morala nesto poduzet..a mozart,sto se cekaaaaa??? ![]() |
|
![]() |
|
hvala,hvala,hvala ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga..vidjet ces da su jos ljepsi uzivo ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |