Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 104> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, rekoh ja. Nema me nešto dana a vrtovi narastu. Kod tebe opet prekrasnog cvijeća! Vjerujem da ne znaš na koju stranu gledati jer je sve predivno. |
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš kako baka kaže. Ja više ne stignem navratiti u ove divote. Svi smo pomalo aktivniji, manje vremena, a više postova, prekrasnih slika... Kontesa, lijepo ti je dvorište !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo Kontesa, ali kako reče Hoya sve manje vremena, a sve više vrtova i cvijeća za pregledati. Suzy je za 5.
|
|
život je more
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvončeki su super!!! I sve ostalo također... A ja, oprosti, do pošte još nisam stigla...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram se pohvaliti da me jedan pelcer iznnadio. Ja jučer na teren ,a ono mala kampulica ( nadam se da nisam pogriješila). Sad kad vidim vaše krasne kampulice nisam više ljubomorna nego ponosna
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko budem ja njega malo razbucala kad stane sa cvatnjom pa pošaljem koje boje bi trebala biti tvoja? imala sam i bijelu,ali su ju prošle godine puževi pojeli
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je plava. Znači moram joj ogradicu napraviti protiv puževa, sad sam se prestrašila.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konti pa imaš i ti svega lijepog, pogotovu anemona i zvončići. Baš su krasni
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet malo svratila -imam običaj ne pitati ali obara ovo tvoje cvijeće -i sad ode
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala hana
niho se očito zaigrala po postovima pa nema ništa novoga |
|
Zagorski bregi |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa šta si ti sve nabavila od cvijeća....
Sada ste me zainteresirale sa tom fuksijom, možda i ja probam nešto slično napraviti... Javi rezultate.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga ne mogu ti poslati pp. Nosim ti vrtić dali tbi htjela još nešto od mene, ajd javi mi se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša dobro da sam na vrijeme vidla poruku...danas ali vrtić je za 5
stigao je živ i zdrav na brijeg i smjestio se kraj riječke aloe i lamparatusa i dubrovačkog ružmarina (smokva je sa dolca jer se ona prva nije primila koju sam dobila) eh da...u petak sam obišla floru i malkice shopingirala,tako da subotnje prijepodne ipak mogu samo sa forumašima provesti i dobro da je tako jer ne bih sve stigla..društvo me oduševilo i naravno da je jutarnja smjena bila najglasnija na kavi u to vrijeme na flori pošto je kiša padala cijelu subotu i premokra je zemlja bila..još nisu posađene novi ostić je stigao i ovome se više ne sjećam imena plavi i bijeli krumpirko (barem su mi tako rekli) našla sam idealnu fuksiju za projekt "stablašica" i tritoma jedna (u subotu sam dobila špotanciju od Triše zbog toga ) našla sam feliciju iza nje se vidi ginko,ali on nije sa flore stigle su i japanska mirta,vrsta oxalisa koju nemam i ukrasna kopriva a ovoo je projekt "stablašica" posudila sam joj svoje kopčice za kosu da joj pašu uz teglicu P.S. molim pomoć i uputstva glede motanja krumpirka...jel onu drugu granu motam oko ove glavne? opet moram trgati listeke? |
|
Zagorski bregi |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa dobar ulov
Možda je dobro da je padala kiša kad smo ja i sestra haračile po štandovima jer sam kupila normalne količine cvijeća. MM mi se je javio mobitelom da je spremio dva kubika zemlje poznavajući me kako gubim razum na takvim mjestima.
Bio je sretan kad smo se vratile. Komentar je bio: pa dobro ajde nije tako strašno....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
al si se ponovila
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ustvari sam sama sebe začudila da nisam posebno poludila i kupila sam samo ono što sam recimo isplanirala i ono što nije imalo posebno lude cijene
nešto je i procvalo u dvorištu božuri su mladi,ali ipak su se morali pokazati bijelo srčeko tek sad cvate karanfili u drugoj godini napokon bujni jedan rozi viri u kombinaciji sa pupaljkom ako se ne varam pupaljka se posvuda raširila ko šašava pa ako će biti dobrovoljaca samo vičite cotula runolist pustinjske ruže (delospremna) se počela širiti gospina trava lavanda me oduševljava,stalno po njoj šuškam da miriši čuvarkuća će cvasti sad mi je jasno zašto baš sve ne napreduje kako bi trebalo mačji autoput neuništiva mak je skroz slučajno baš tu niknuo i malo ružica..malo ih je kiša pokunjila |
|
Zagorski bregi |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove godine se vrtek smije i pokazati (bar za sada)
trava naravno niče brže od svega,ali pokušavamo to držati pod kontrolom,ali i tu smo pravi početnici zato kaj ne valja slušam u gumama su tikvice paradajzeki cikla i jedna mahuna nikla pff kristalka,kelj pupčar,radič i onda dalje krastavci u sredini,kopar sa jedne i peršin sa druge strane mislim (krastavci su dobili penjalicu,ali su baterije krepale u fotiću) karfiol i brokula i patlidžan iza opet salata,koktel rajčica i iza paprika još su sa strane feferoni i salata neka starinska vrsta..ima lubenica i dinja koje treba preseliti i neki dan sam tikve uz plot stavila... i kasnim sa lukom i češnjakom,ali bit će.. valjda bude nekaj bilo iz toga |
|
Zagorski bregi |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je cvijeće!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I nek te je špotala Triša,sad te bum i ja zbog tritome
Fuksija je super,sad samo redovito trgaj listove koji budu niknuli na stablu.Daj mi pobliže uslikaj onaj puzavac kaj visi iznad te bijele fuksije.Baš lijepo izgleda.
za cvijeće
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeee..aj ne viči sad još i ti sashka pa mislila sam biti malo fina pa ne žicati toliko..ajd evo ti buketić
a onaj puzavac iza ti je timijan samo mu je predugo bez vode tjedan dana pa se malo nadurio |
|
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |