|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 113> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
Već sam sve rekla o tvojim radovima...sve ljepše od ljepšeg...one kutije su mrak!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Zaista jedno ljepše od drugoga. Svaki rad me oduševljava na drugačiji način. Svaka čast
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
prekrasni radovi
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
Gledam i gledam i nemogu se nagledati. i mislim da sanjam...prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
hvala ti more ![]() ...jako volim tu salvetu.....tako je jednostavana, a opet, posebna ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
kutijica je savršena! jako jako jako jako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Evo još jedna nova kutijica, u " istočnjačkom " looku-u
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Baš mi je dragao ![]() ![]() Meni je isto lijep taj motiv ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
Ova zadnja kutija ti je pre prekrasna!!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
Sve je kod tebe - kao i uvijek -
![]() ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Ej, kutijice su zakon! Prekrasno! Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
eto i tebe sa kutijama
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
kutijice su krasne..simpatična ideja ovo sa starinskim slikama
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
E i zaboravila sam reći da me onaj pjat isto ostavio bez daha. Nevjerojatno kako ribice izgledaju živo! Pravi akvarij, odlično.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
Savršeno, nemam riječi.
![]() I motivi prekrasni i rad pedantan, stvarno oooooooooooooooodlično.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti.... Ma ja sam ti veeeellliiikkkkiiii zaljubljenik u Klimta, pa kod mene sve počinje s njime ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Ove kutijice-knjige kod tebe i "miška" su mi super, ja bih ovdje izdvojila ovu drugu, motiv po mom guštu, premda su i druge dvije jako lijepe!
|
|
![]() |
|
![]() |
Kutijice " knjige "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Pravi morski!! Kao da zove ljeto i toplije vrijeme pa da se možemo malo i okupati u moru. Ajme koje idile!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Baš mi je dragao da ti se sviđa ![]() Za Robertu sam samo znala da voli plavu boju pa sam se odlučila za nešto morsko...i eto...nastao ovaj morski tanjur.....najbitnije je da se njoj svidio ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |