Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš sam se nasmijala, veliš umjesto travnjaka kamenjar i jezerce "za početak". A kaj još slijedi??
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehe, Silvek, kako ideje dolaze, tako mi nedaju mira , a što još slijedi, toga se i ja bojim jer mi svašta pada na pamet ....ma neće to biti ogromni ribnjak, mada se nebi bunila ni da je pola hektara, nego neki omanji, tako zahtijeva prostor.
Od planova za danas imam: pikiranje biljčica, posaditi drugo bure krumpira, smjestiti stalak za puzavi paradajz (jučer sam ganapravila), posaditi puzavi paradajz, posaditi 2 vrste lubenica i tikve na koje ću ih kalemiti....ostalo neću ni stići.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo slikica iz vrta:
đurđice koje fantastično mirišu...
potočnica lijepo napreduje
različak koji je preživio zimu, sad je grm visok i bujan oko 80 cm..
kivi je isto dobar, već je porastao ok 30 cm od sadnje...
ovaj grmić mi je baš smokvica, svjetlo elene boje, pa se dobro uklapa na tamniju pozadinu...
a ovo prve biljke koje sam kupila za budući kamenjar...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mona puno mislim na tebe, nasadila sam se ovaj vikend buco suncokreta, i sve uz ogradu iza kuće ukrasnih tikvica, jedva čekam da sve to naraste i procvate. Moja susjeda od koje me djeli ograda je Slavonka i takve tikvice je imala kod kuće tako da se i ona veseli i svaki dan ih gledamo, stavila sam čak oko svake i granulice otrova da mi ih što ne pojede.
Lijepe su ti biljke za kamenjar, ovo je nešto puzeće zimzeleno....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, neznam dali puzi, ali mi se svidjelo ...danas sam si kupila nekoliko biljčica na placu, i crvene rogatge paprike, sad se malo odmorim od glavobolje pa na sadnju!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
reci mi da li nije već kasno za sadnju krumpira? Mislim,jer već na polju niće. Ako nije možda bi i ja probala to sa bačvom. I kakav ti je bijeli krastavac? Ja sam naručila sjeme ali ga je carina "papala"
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana nikad nije kasno! U buretu mu je dobro, stići će malo kasnije nego već posađeni, ali bit će ih. Samo ga zalijevaj i zatrpavaj zemljom redovito.
Bijeli krastavac sam posijala prvi put ove godine, čekam da poraste pa ću vidjeti kakav je, vjerojatno ću se iznenaditi!
..maloporije posadila gazanije koje mi je OTOK poslala, puno hvala! A dobila sam i predivnu sliku na staklu od nje!!!! WOW!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije baš neko remek djelo, nije mi namjera mjeriti se s tobom, ali znam da voliš vile, pa evo jedne koje je zaspala pod cvijećem
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, nemoj bit skromna, rad je prelijep, naročito uživo!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokosila voćnjak i oko vrta, zalila vrt, posijala šeboj i ukrasni suncokret...sve bito bilo kao od šale, ali su me napali komarci, ogromni su!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam ništa radila u vrtu, samo prošetala da malo fotkam:
pogled na moj vrt...nije velik, ali bit će svega po malo
krumpir u limenoj bačvici...
rani paradajz već cvate...
ove jagode nisam imala gdje više posaditi u vrtu, pa se guraju u voćnjaku, izgleda da im se sviđa ovako :)
maline formiraju cvjetove i plodove...
nađe se još poneki tulipan...
bijela sadarka ...
OTOK, tvoja gazanija je već u cvatu, lijepo im je u novom domu :)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo . I ja planiram krumpir u neku bačvicu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smrcko! Probaj to s krumpirom, zahvalna je tehnika, a bude ga dosta!
danas malo bili u ribičiji poslije podne, pošto je bio dosta dobar ulov, sve podijelili susjedima, a sebi ostavili da imamo sad za večeru.Upravo se peku!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ribu. Zašto mi nisi susjeda.
Bačvica za krumpirček je nađena |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moona koliko može biti visoka bačva? Ja nabavila krumpir pa sam sad u nedoumici. Ako je visoka neće onom donjem sloju krumpira biti premalo svjetla?
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, nema granice (teoretski), ionako stalno nadodavaš zemlju kako krumpir raste, tako da samo vršni dio ostaje vani, ostalo mora biti zatrpano, inače nebi imalo svrhe. Možeš koju god hoćeš bačvu, bez dna obavezno. Postavi je na mjesto, dodaš sloj zemlje, posadiš krumpir. Kad malo poraste naspi zemlje, pa opet tako ponavljaš dodavanje zemlje dok ne dođeš do vrha bačve, tj. imat ćeš punu bačvu zemlje na kraju, a i krumpira! I slike su obavezne!
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga, sutra idem u akciju! Na žalost one tvoje prekrasne šljive mi je izgleda pojel voluhar, samo su se prevrnule.Ako bude koja viška mogu računati na tebe opet?
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema problema! Ako bude mladih, bit će za tebe
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam ništa radila vani, nisam mogla. Bolesna sam, rekla mi je dr. da imam neku veću upalu limfnog čvora na vratu, vjerojatno se malo proširila, sve me boli od toga...i uho i grlo, glava. Dobila neke antibiotike od 900 mg. pa se sad muvam po kući...
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim fige da što prije ozdraviš!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |