Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 22:45
E baš sam se nasmijala, veliš umjesto travnjaka  kamenjar i jezerce "za početak". A kaj još slijedi??
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 10:49
Hehe, Silvek, kako ideje dolaze, tako mi nedaju mira Wink, a što još slijedi, toga se i ja bojim jer mi svašta pada na pamet smile42....ma neće to biti ogromni ribnjak, mada se nebi bunila ni da je pola hektara, nego neki omanji, tako zahtijeva prostor.

Od planova za danas imam: pikiranje biljčica, posaditi drugo bure krumpira, smjestiti stalak za puzavi paradajz (jučer sam ganapravila), posaditi puzavi paradajz, posaditi 2 vrste lubenica i tikve na koje ću ih kalemiti....ostalo neću ni stići.smile46
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 11:46
Malo slikica iz vrta:

đurđice koje fantastično mirišu...

potočnica lijepo napreduje

različak koji je preživio zimu, sad je grm visok  i bujan oko 80 cm..

kivi je isto dobar, već je porastao ok 30 cm od sadnje...

ovaj grmić mi je baš smokvica, svjetlo elene boje, pa se dobro uklapa na tamniju pozadinu...

a ovo prve biljke koje sam kupila za budući kamenjar...

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 12:08
Mona puno mislim na tebe, nasadila sam se ovaj vikend buco suncokreta, i sve uz ogradu iza kuće ukrasnih tikvica, jedva čekam da sve to naraste i procvate. Moja susjeda od koje me djeli ograda je Slavonka i takve tikvice je imala kod kuće tako da se i ona veseli i svaki dan ih gledamo, stavila sam čak oko svake i granulice otrova da mi ih što ne pojede.

Lijepe su ti biljke za kamenjar, ovo je nešto puzeće zimzeleno....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 13:57
Korijenko, neznam dali puzi, ali mi se svidjelo Wink...danas sam si kupila nekoliko biljčica na placu, i crvene rogatge paprike, sad se malo odmorim od glavobolje pa na sadnju!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:09
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Od planova za danas imam: pikiranje biljčica, posaditi drugo bure krumpira, smjestiti stalak za puzavi paradajz (jučer sam ganapravila), posaditi puzavi paradajz, posaditi 2 vrste lubenica i tikve na koje ću ih kalemiti....ostalo neću ni stići.smile46

reci mi da li nije već kasno za sadnju krumpira? Mislim,jer već na polju niće. Ako nije možda bi i ja probala to sa bačvom. I kakav ti je bijeli krastavac? Ja sam naručila sjeme ali ga je carina "papala"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 14:14
Hana nikad nije kasno! U buretu mu je dobro, stići će malo kasnije nego već posađeni, ali bit će ih. Samo ga zalijevaj i zatrpavaj zemljom redovito.
Bijeli krastavac sam posijala prvi put ove godine, čekam da poraste pa ću vidjeti kakav je, vjerojatno ću se iznenaditi!

..maloporije posadila gazanije koje mi je OTOK poslala, puno hvala! A dobila sam i predivnu sliku na staklu od nje!!!! WOW!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 14:39
Ma nije baš neko remek djelo, nije mi namjera mjeriti se s tobom, ali znam da voliš vile, pa evo jedne koje je zaspala pod cvijećem
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 16:20
Otok, nemoj bit skromna, rad je prelijep, naročito uživo!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 21:17
Pokosila voćnjak i oko vrta, zalila vrt, posijala šeboj i ukrasni suncokret...sve bito bilo kao od šale, ali su me napali komarci, ogromni su!smile196
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 12:21
Danas nisam ništa radila u vrtu, samo prošetala da malo fotkam:

pogled na moj vrt...nije velik, ali bit će svega po malo

krumpir u limenoj bačvici...

rani paradajz već cvate...

ove jagode nisam imala gdje više posaditi u vrtu, pa se guraju  u voćnjaku, izgleda da im se sviđa ovako :)

maline formiraju cvjetove i plodove...

nađe se još poneki tulipan...

bijela sadarka ...

OTOK, tvoja gazanija je već u cvatu, lijepo im je u novom domu :)

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 12:25
smile227Sve je lijepo . I ja planiram krumpir u neku bačvicuClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 20:32
Hvala Smrcko! Probaj to s krumpirom, zahvalna je tehnika, a bude ga dosta!

danas malo bili u ribičiji poslije podne, pošto je bio dosta dobar ulov, sve podijelili susjedima, a sebi ostavili da imamo sad za večeru.Upravo se peku!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 00:38
smile211 za ribu. Zašto mi nisi susjedaCry.

Bačvica za krumpirček je nađenaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:14
Moona koliko može biti visoka bačva? Ja nabavila krumpir pa sam sad u nedoumici. Ako je visoka neće onom donjem sloju krumpira biti premalo svjetla?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 18:52
Hana, nema granice (teoretski), ionako stalno nadodavaš zemlju  kako krumpir raste, tako da samo vršni dio ostaje vani, ostalo mora biti zatrpano, inače nebi imalo svrhe. Možeš koju god hoćeš bačvu, bez dna obavezno. Postavi je na mjesto, dodaš sloj zemlje, posadiš krumpir. Kad malo poraste naspi zemlje, pa opet tako ponavljaš dodavanje zemlje dok ne dođeš do vrha bačve, tj. imat ćeš punu bačvu zemlje na kraju, a i krumpira!Thumbs%20Up I slike su obavezne!Wink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 19:18
hvala draga, sutra idem u akciju! Na žalost one tvoje prekrasne šljive mi je izgleda pojel voluhar, samo su se prevrnule.Ako bude koja viška mogu računati na tebe opet?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:05
Nema problema! Ako bude mladih, bit će za tebe Wink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:20
Danas nisam ništa radila vani, nisam mogla. Bolesna sam, rekla mi je dr. da imam neku veću upalu  limfnog čvora na vratu, vjerojatno se malo  proširila, sve me boli od toga...i uho i grlo, glava. Dobila neke antibiotike od 900 mg. pa se sad muvam po kući... smile210
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:29
Držim fige da što prije ozdraviš!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.