frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije me bilo nekoliko dana kod tebe,baš mi je drago da ti graničica već cvate,Kod tebe je prekrasno šarenilo .
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Inače
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() jedna informacija za sve posjetitelje:
ako vas zanima kako izgleda kućica u cvijeću, slobodno pregledajte stranice u nastavku, hvala!!!!!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala ti na krasnim slikama koje dijeliš s nama!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Divno
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo ga!!!
Nakon dvije godine iščekivanja moram ga pokazati...MD se vratio s otoka i donio sliku...malo mi je žao što ga uzivo nisam vidjela, ali možda se održi do petka... Njegovo visočanstvo - PAKUJAC ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sigurno će se do petka održati i razveseliti te i uživo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja mislim da će do petka izdržati,pakujci dugo cvatu,prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ipak me dočekao
![]() a iznenadila me i ona ![]() nigele se uzasno raširile po vrtu ![]() ![]() morala sam ih razmaknuti da se vidi ovaj mališan ![]() |
|
![]() |
|
ostalo u vrtu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() božur je kod sveki u vrtu ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Najviše me oduševila perunika. ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Jako lijepo! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna perunika, pakujci, centrantus ruber, ma što reći sve je za pet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mene je sve odusevilo
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Znači moj pakujac koji je sada nakon sijanja i nicanja u ni bu ni mu fazi će tek za DVIJE GODINE NEŠTO IZRODITI!!!??(%&#**"?+#,to bi trebale biti kao neke psovke).
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |