moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 35> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragocen poklon,poeziju uvek s velikom radoscu primam. Hvala.
Podsetila si me na ovo, mada je davno nisam citala LIRSKA OAZA Gde li je moja duša? U zoru mi se čini: niše u pramenju mekom na dalekoj kosi; ili na život u polju nekom uzdrhtala čeka; (da bi bila u rosi, već nije tako čista.) Uveče kao da zgrčena ćuti na tamnoj sumnje vedji; ili po šumama beskrajnim šapate čudne bere; (da bi bila na zvezdi, već davno je na medji gde nema mnogo vere.) Gde li je moja duša? Katkada mi se čini: zarobljena u davna jutra i večeri smeje se: ili uz vremena reku htela bi do mutnog Sutra; (da bi sva u prošlom veku bila, voli nekoliko dana što tek će doći.) I uvek mi se čini: izmedju nje i ljudi nema mostova ni staza; pa boli me i radosti što mi je duša: daleka lirska oaza. jos uvek su "glavne' u basti Bice semenki za Zlatnu dolinu a i druge kosmos tek pocinje ostavljam bastu, jos dva sata i krecem na put... CIF-ovci do gledanja... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmori se mimar, a ja ću se dolaziti odmoriti u ovaj kutak tvog vrta koji kao da je pobjegao iz mog sna
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmori se, div(a)n(a) je!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživaj u odmoru, dok još mogu uživat ću u vašim vrtovima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar prekrasno ti je sve, kad vidim tvoje grmolike cvatuće biljčice, tek sad vidim da nemam ništa u svom dvorištu, moram još dosta toga skupiti!
Ljetni jorgovani su mi propali zimus, a sljezolike su ti prekrasne! Jesu ono cosmosi? |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nemam rijećiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila još jednom, morala sam uživati u buddlei. Je li mu ovo prva godina?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice, a evo nam i zaljubljenih!
Odmor neka ti bude lijep i blag! Uživaj cijelom dušom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar nadam se da uzivas,ja sam se prosetala kroz tvoj vrt
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam bila na šetnji tvojim lijepim vrtom
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....još samo malo i bit će ona opet "tu" s nama.......
|
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh...mimar... vrati se iako se nadam da ti je tamo gdje jesi prelijepo!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PP ti je pun!!!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostala sam bez teksta...kao što sam malo prije napisala, još jedan predivan, veliki, njegovani, zavidno popunjeni botanički vrt! Stvarno je prekrasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I onda jednog dana sva ova čarolija će biti pospremljena u jedan mali kovčežić sjećanja , baš poput ovog na fotografiji, ali od jednog Cosmosa Ti si važnija.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-što sad reći-napisati da bih iskazala svoje osjećaje dok sam šetala tvojim vrtom,usput ispijala kavicu i zamišljala da sam tamo,da me dodiruje ranojutarnja rosa i miris ovog božanskog vrta...
-ipak imam riječ:VEEELIIIČAAANSTVEEENOOO -hvala na uljepšanom jutru.. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo ne mogu vjerovati da nisam bila tako dugo u tvom kutku za opuštanje....
A onda oprosti što sam "skresala" cijeli citat i slike na dio pjesme. Ali mi se čini da te tri riječi izvrsno karakteriziraju! Jer doista si lirska duša.
Sliku sam odabrala jer je preslatka i simpatična.Divim se ostalom cvijeću koje si nam pokazala ali ova mi je baš "sjela"!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |