Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 207208209210211 312> |
Korisnik | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuu, ove vafle obožavam. A kada još u smjesu umjesto margarina stavim domaću svinjsku mast, ma premca im nema.
I ove godine si bila dobra i vrijedna i osigurala promrzlim ptičicama hranu. Bravo Milice.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka, hvala ti na posjeti. Zaista mi je veliko zadovoljstvo stavljati hranu pticama a kad vidim da dolaze na doručak onda mi je zadovoljstvo još veće... Počele su stidljivo dolaziti i na ovu hranilicu ali kad čuju da se otvore vrata kad izlazim van s fotićem, odmah se razbježe i nisam još uspjela snimiti ....
Ja isto volim kolače kada se stavi domaća svinjska mast, pite s jabukama su mi posebno fine.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice strogo su mi zabranjeni ako mislim skinuti koju kilu
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, to sa skidanjem kila bi trebalo jako i meni ali u zimi se kile nakupe a kad krenu radovi u vrtu onda će se lakše skinuti.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, pravila sam opet. Moji vole, naročito naša unučica Nika ( godinu i pol) i kako onda da se oglušim kad mi ona kaže: Baka, kaći (kolači). Baka se sva rastopi i ovo kolačića. Samo nisam ih pekla na moj prastari pekač već na jedan novi, koji, usput rečeno, nije ni sluga onom starom. Spor a još stane samo malo kolačića pa nikad gotovo a moj stari pekač još nije popravljen....U ovima ima kokosa......
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da dobro hraniš ukućane i pitice.
|
|
život je more
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, hvala ti na posjeti.... Sada samo smišljamo što bi jeli jer je zima i snijeg pa su druge aktivnosti smanjene.... A nije mi to ni mrsko raditi jer i ja volim kolače.....Volim vidjeti i ptice kad dolaze na hranu.....
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima jos waflica ? Ako ima odnesi u kafic , tam je skuhana friska kava !
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima, već sam odnijela, treba požuriti....
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je dobra ideja za hranilicu za ptičice.
Sad idem skoknuti u brbljaonicu da si prepišem recept za vafle ako si ga stavila. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel cvatu visibabe kod tebe
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeee,ja gladna,kuham veceru i uletila da vidim imali proljeća u tvom vrtu ,kad tamo poslastice..ide mi voda na usta heheh ..kidam ,ostavljam ti pozdrav..e da,blagoslovljen bio achimenas od tebe,zaista je predivna biljka ,imam sad puno ,puno achimenesa
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari
Kamenjar, Kod mene još nije došlo proljeće. Procvjetale su samo tratinčice.... Kod mene za sada samo kolačići jer još se ne radi ništa oko cvijeća...... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za proljeće!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 207208209210211 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |