Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 206207208209210 312> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O kakvoj je to utakmici riječ? Vafli su ti savršeni
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti.... Ovi kolačići se jako brzo naprave i uvijek ispadnu dobri.....
Rukometna utakmica, naši i Danci.....Nažalost izgubili..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je dobra ova tvoja hranilica. Što si im metnula unutra. Izgleda mi ukusno i da će ptičice biti jako vesele kada probaju papati.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle godine sam pravila kuglice od svinjskog sala u koje sam dodala isto razne sjemenke a onda u mrežicama vješala na drveće. Pojele su pa sam pravila ponovo a sada sam stavila pšenicu i sjeckane orahe. Kad budu počele dolaziti stavit ću još grožđice, suncokret, kikiriki, zob....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš izgledaju ukusno, u čemu ih pečeš.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli, pečem ih u jednom starom ( više od 30 god) pekaču, elek. roštilju koji se može preklopiti. Na njemu piše "hitri pekač"... a zaista je brz i ekonomičan. Odjednom se može staviti 13 do 15 kolačića, zavisno od veličine......
|
|
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je nešto kao onaj preklopni toster gdje se peku sendviči. I što radiš onda čime stavljaš smjesu. A koji je recept.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavit ću u recepte ....
|
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavi nam sliku pekača,a kolačići su mmmmmm.... baš bi mogla koji...bez obzira za kile :) Jesu jednako lijepi i sa druge strane?Imam neki pekač koji radi jako debela keksiće nisam znala kad smo kupovali da i na to moram paziti.Drugi put sam kupila drugi puno je bolji i keksići su lijepi tanki i jednaki sa obje strane.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam na dijeti a ti baš navalila sa sličicama od kolača
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, hvala ti na posjeti... Ovi svi su niskokalorični, mogu uz dijetu...
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti mahnem iz kiše Rijeke!
Poslužila sam se keksićima, baš su fini |
|
Rijeka
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, pozdravljam te u mome vrtu .... Drago mi je što si navratila pa dođi opet.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 206207208209210 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |