Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 206207208209210 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:48
O kakvoj je to utakmici riječ? Vafli su ti savršeni
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:57
 Hvala na posjeti.... Ovi kolačići se jako brzo naprave i uvijek ispadnu dobri.....

Rukometna utakmica, naši i Danci.....Nažalost izgubili.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 14:42
smile141
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 18:04
Dobro je napadao snijeg i sve pokrio. Ove godine sam se malo drugačije pobrinula za gladne ptice.Još nisu dolazile, one najprije ispituju teren.... ali sigurno će doći....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 18:07
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 21:38
Baš ti je dobra ova tvoja hranilica. Tongue Što si im metnula unutra. Izgleda mi ukusno i da će ptičice biti jako vesele kada probaju papati.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 22:08
Prošle godine sam pravila kuglice od svinjskog sala u koje sam dodala isto razne sjemenke a onda u mrežicama vješala na drveće. Pojele su pa sam pravila ponovo a sada sam stavila  pšenicu i sjeckane orahe. Kad budu počele dolaziti stavit ću još grožđice, suncokret, kikiriki, zob....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:43
Možda bi ptičice jele i ovo ali za sada nema za njih..... Novi recept.... Odlični i brzo gotovi.....( brzo  se naprave a još brže  nestanu )....

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:47
Baš izgledaju ukusno, u čemu ih pečeš.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:55
Karli, pečem ih u jednom starom ( više od 30 god) pekaču, elek. roštilju koji se može preklopiti. Na njemu piše "hitri pekač"... a zaista je brz i ekonomičan. Odjednom se može staviti 13 do 15 kolačića, zavisno od veličine......
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:59
To je nešto kao onaj preklopni toster gdje se peku sendviči. I što radiš onda čime stavljaš smjesu. A koji je recept.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 20:02
Stavit ću u recepte ....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 20:46
Stavi nam sliku pekača,a kolačići su mmmmmm.... baš bi mogla koji...bez obzira za kile :)  Jesu jednako lijepi i sa druge strane?Imam neki pekač koji radi jako debela keksiće nisam znala kad smo kupovali da i na to moram paziti.Drugi put sam kupila drugi puno je bolji i keksići su lijepi tanki i jednaki sa obje strane.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 21:22
Jednako izgledaju s obje strane....Evo mog prastarog pekača.... Imam ga više od 30 godina ali još radi bez greške.... Jako brzo ispeče a može se namjestiti po želji, brže ili sporije.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 21:36
Evo presjeka. Nadam se da će se ipak vidjeti i da ćete imati predodžbu kako izgledaju ovi kolačići....

Nisu toliko debeli, slika je uvećana.....Žute točkice je ribana kora domaćeg, neprskanog limuna....

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 22:16
Ja sam na dijeti a ti baš navalila sa sličicama od kolača Tongue
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 23:31
Anči, hvala ti na posjeti... Ovi svi su niskokalorični, mogu uz dijetu...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 16:34
Samo da ti mahnem iz kiše Rijeke!

Poslužila sam se keksićima, baš su fini
Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 20:47
Mira, pozdravljam te u mome vrtu .... Drago mi je što si navratila pa dođi opet.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 20:48
Evo za putnike- namjernike opet nešto za prizalogajiti ( kako se kod nas govorilo )... Burek iz zamrzivača....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 206207208209210 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.