enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 206207208209210 221> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izbor cvijeća je doista velik, svaki cvijetak plijeni svojom posebnošću. Jako mi se sviđa niz graničica. Lijepe su one i dok cvatu, a bome i kad ocvatu jer tada do izražaja dolaze bujni grmoliki dugi listovi.
Ova bijela hortenzija, je li ona posađena na sunčanoj poziciji? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je krasno, ali hrastolisna hortenzija i bujna gaura su me osvojile skroz
Kako napreduje Cimicifuga? |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy grmovi graničica su stvarno dobar izbor za velike prostore, lijepe su cijele godine, ja sam uz žičanu ogradu posadila cijeli niz i nema korova, jučer sjedimo vani i moj sin kaže da bih mogla i do susjeda tako ali mi se čini previše to je preko 50m, bijela hortenzija je vidim i sama na krivom mjestu sunčanom pa mi je bljedunjava, na jesen seli .
vila2 cimicifuga nrkako stagnira , blizu nje mi ruje krtica pa me strah da jojo nije povrijedila korjenje ali mi izgleda dobro samo ne raste, moram ju slikat kad stane kiša, ne bih da mi propadne platila sam ju 60,00 kn. |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala i uživala u jako velikoj cvjetnoj družini
Izdvajam predzadnju sliku na kojoj je coreopsis, svojom žutom bojom uljepšao mi je dan!
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ipak nije krtica krivac, moja također opet stagnira... ja sam ju isto toliko platila, jesi li ju možda kupila u Decori?
Pratit ću razvoj situacije kod tebe, čekam i slikicu, a usput ću se nagledati ostalog krasnog cvijeća |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se previše ne ponavljam samo ću reći: puno predivnih biljaka u vrtu i povrtnjaku...izdvajam ovu zadnju kombinaciju kao vrlo zanimljivu
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuu ove graničice su prekrasne ! Ja sam kupila jednu bordo, ali ove godine mi više vuče na narančasto nego bordo |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo.... Jel' ova graničica formira sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravo da ti kažem neznam , imam tri grma tako da ih imam za izvaditi
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene izgleda crvenkasta boja, da li je tako i u prirodi?
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ista
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko li je samo pupova na crvenoj graničici! Okolno zelenilo posebno naglašava i ističe ljepotu boje cvijeta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su ti biljčice.... Opet ću ja jednog dana zaći u tvoje carstvo......
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 206207208209210 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |