dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 205206207208209 222> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je u tvom vrtu, a sigurno i mirisno. Sve u svemu, vrt ti je
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je, draga kaktusek, prava eksplozija boja! Koliko divnih cveteka, krumpirko super izgleda, ruselija, ehinacea, ruže... A kaktusi cvjetaju posebnom ljepotom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus-veliki carobnjak...ovo je favorit iz vrta
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naparila oči po cvjetovima kaktusa !! I jedva čekam subotu da to opet vidim uživo !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeeeee Free, jedne subote ću i ja doći, uživo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk,hvala na posjeti,s trajnicama još ratujem,morat ću ih na jesen malo presložiti
Betty Boop,ruže sam prvo posadila kad sam počela uređivati dvorište Nisa,ruže koje ja imam stalno cvatu SArice,drago mi je te vidjeti kod mene Anabistrica Anaida,ti koja ne voliš baš kaktuse ih hvališ Leona Niho Free,moj vrt te čeka Glikice,ajde sjedni u auto i kreni,čekamo te |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe uvijek nešto lijepoga za vidjeti...
Gospar je prekrasan! Ne ljuti se, ali sve je drugo zasjenio!Definitivno si ga moram nabaviti, sad već slinim za njim.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruseliju i trebaš pokazati i to još puno puta.
predivna je! |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve je lijepo,ali ćim zalijevaš ruseliju da je tako bujna,
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi su fenomenalni!Sve ostalo isto kao i ruze makar kazes da ne cvatu bas,meni se cini cvijet,do cvijeta
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad vidim ove tvoje ruže ostajem bez daha.zahvaljujući tome odlučila sam ponovo pozabaviti se ružama.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma predivno....ima svega ali ruže i kaktusi su zakon!!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh Ruselijaaaa ali i gospar ma kako je zdrava i lepa biljka moja je sva izbusena od leda i nikako da se oporavi,i kaktusi su ti za 10+
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..kaktusaaaaaaaaa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji kaktusi sigurno uzivaju u ovim ljetnim vrucinama, jer neznam koji njihov cvjetic mi se najvise sviđa. Ipak bi izdvojila prvog na ovoj stranici zbog malo posebnijeg cvijeta.
Ruselija je bujna i predivna, ruzice, kraljuju vrtom, ma sve ti je za pet.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1 205206207208209 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |