Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 199200201202203 243> |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samiliti slika 1 bi mogla biti ranukula a 2 i 3 ti je hibiskus.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice...to je Ptičje mlijeko
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage/dragi moji! Prihvatila vaša izlaganja, ono prvo moje je phlox!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
samiloti
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikica.dm - onda ću ga izvadit iz cvjetnjaka. hvala!
Dea 78 hvala na prepoznavanju. Idem poslikati lišće koje sam smatrala da je šeboj. Možda ćete vi dokučiti što je..
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slikica, još sam našla nepoznatoga...
Hvala Vam unaprijed
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja, hvala ti puno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samiloti,
na zadnjoj slici je breskvolisna campanula |
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk hvala na prepoznavanju
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro,
1. lysimachia punctata 2. tradeskancija |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Slavujčice!
|
|
Rijeka
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira k, čini mi se da je pod brojem tri katruža
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lysimachia nummularia |
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lysimachia nummularia je pokrivačica tla, koja ima sitne korjenčiće, brzo se širi po tlu a novi izboji se isto ukorijenjuju i stvaraju nove izboje, tako da vrlo brzo pokrije veliku površinu.
punctata je visoka oko 60-80 cm, i osim sličnih cvjetova, nema ništa zajedničko sa nummulariom. u vrtu imam i jednu i drugu, tako da ih dobro poznam. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da pod 3 nije neka vrsta anemone bijele a opet one ne mirišu intenzivno, zar ne?
|
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da pod 3 nije možda valerijana
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi pogledala Liriope? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 199200201202203 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |