Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 26> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebi jesi li ti doktorirala adeniume..orhideje...cimbidujume...sve znaš!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina....budem ga fotkala, sad je u hladnijoj prostoriji i čini mi se da su te mladice narasle
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina evo onaj cimb kojeg sam preselila s tavana..krenuli opet izdanci..pa molim lijepo da mi veliš dal su to nove bulbe..ja mislim da su bulbe :/
hvala |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mihi....lijepo ih je vidjeti kada krenu
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mihi Probudila si cymb baš u pravo vrijeme. Ovo su snažne bulbe ne bi me iznenadilo da krenu cvjetne stapke
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je!Moj je nažalost propao.Kriva sam ja, jer sam ga presađivala kad ne treba,a jadnik je bio već sam od sebe loše.Kupila sam ga na sniženju i oporavila na pola,onda ga presađivanjem ubila do kraja :(
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa...baš mi je žao. I ja sam kupila još dva na sniženju, jedan za 30, a drugi za 20 kn, pa ih sad dadiljam.
Bebolina....divan je, a vidi se da je i dan divan i sunčan. Kako sad znam gdje ti je cvijeće, uh...kako je danas lijepo uživalo okupano suncem |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prostor za cvijeće ko rođen, sunca ima od jutra do mraka Još da u sali nema one tri slike, izbila bi ja još jedan veelikiiiii prozor u svijet al tko zna
Premjestila sam cymbe van na jednu od pokrivenih terasa, možda malo prerano ozirom na val hladnoće, a ako treba zagrnem ih najlonom preko noći. Od svih onih cymbića koje si imala prilike vidjeti, tri su dobili mjesto u nutra jer su razvili dobre stapke, ostali neka se u kazni potrude, ili ostaju u kazni do daljnjeg
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina ove zadnje ti izgledaju kao pilići u gnijezdu
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |