aurelia - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 26> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam pitala jer ja ne znam kako se zovu ovi na slijedećim slikama.... na 3 slike koje si stavila 11.5. u 23,14 , napisala si da su to noviteti o 12. 5. u 13,48 crveni cvijetić... Baš su mi zgodni a ne znam kako se zovu.... Hvala ti..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, evo redom kak si pitala: 11.5. Heucherella, Angelonia (rečeno mi je da je trajnica, a nije) i niski Cosmos (uresnica); 12.5. ukrasna djetelina (Oxalis tetraphylla) i mene je iznenadio cvjetić jer je niknuo prije listova, a na drugom mjestu izniknuli su listovi ali cvijeta još nema.
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I fuksija magellanica počinje cvasti
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi moji klinčeki (Dianthus)
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno šarenilo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi i mirisni, jednostavni za uzgoj, što više tražiti od cvijeta; krasni su svi
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, Nisa
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome lijepa ekipa karanfila.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karanfili su mi uvijek dražesni.... Moji su se svi pogubili....
Što je ovo plavo na zadnjoj slici? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice ...to je zvončika, evo još jedne vrste
Pakujac...njih sam kupila mix ili sam dobila od dragih osoba pa me svaki iznenadi kad procvjeta |
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karanfili su ti famozni , imam samo one starinske roza sitne. Bila sam na jednoj Flori pokupovala raznih karanfila kao ovi s tvoje slike samo u par boja. Malo su cvali i ništa više od njih, baš su me razočarali i nisam ih više kupovala, možda sam im mjesto fulala, bili su mi u vazama u polusjeni
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko ...vjerujem da im nisi fulala mjesto, nego ovi noviji, hibridni i nabildani imaju kratki rok trajanja.
Bugarski luk (Nectaroscordum) |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gaura
Phlox |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže penjačice
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo šarenila za kraj
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se i početak i kraj, prekrasna boja ruže, phlox već u cvijetu, sve ljepše i ljepše
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa hvala na posjeti...ovih dana dosta toga cvate, većina biljki kod mene prvi put i to me neizmjerno veseli...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |