Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 70> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga moon hvala na posjeti i pohvali
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Blue sky hvala na lijepim riječima bas sam se iznenadila kad sam vidjela sliku hvala
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...pomalo se stvara nova zbirka, haha, naravno, mislim na kaktuse
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Da stvara draga sara ni sanjala nisam da ću zavoljeti kaktuse i sukulente bas mi je drago da si došla i ako kaj zbrljam pišem s mobitela pa se ispričavam
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , neces vjerovati , ali upravo to se je meni dogodilo a kad sam shvatila kaj sam napravila , bilo je prekasno ! Ti si sve prekrasno uredila ali to sam ti vec sve i rekla , ponavljam se ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga gute dogadja se to kad su biljcice male a ja zaboravim gdje sam ih posadila. Jednom zgodom kak dobro ne vidim žena mi je na placu prodala umjesto paprike lepe dečke, ne znam drugo ime i ja umjesto paprike imala cvjetiće u povrtnjaku.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponekad slučajna "pogreška" privlači više pogleda i divljenja. Vjerujem da je tako bilo i s lepim dečkima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Barem ti je povrtnjak bil rasvjetan, lepi i veseli |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lucy bas su bili lijepi sva sreća da nisam kupila puno jer bi bili skupi
![]() |
|
![]() |
|
Ana bilo je i paprike i cveteka pa spadam u one 3 nijanse hahaha.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivne ukrasne grmove imaš, vanila i ona kako se zove fotinija..a cikaš palma je za plus 10
![]() |
|
![]() |
|
Mari puno ti hvala na lijepim riječima i posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Katalpa prošetala sam tvojim dvorištem u potrazi za glicinijom o kojoj pišemo posljednjih dana i ostala sam paf... prvo prekrasni slap od ruže stablašice, katalpe, javori... ma koji početnik,ti si to več do sada jako lijepo uredila, a ne sumnjam da će svake godine biti lijepše i bogatije... na uštrb travnjaka, naravno. Osmjeh su mi izmamile i ograde oko cvjetnjaka, jer sam odmah znala da se tu krije i neko dlakavo stvorenje, a onda me još više oduševljava urednost tvoga cvjetnjaka. Jedva čekam proljeće...
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Draga kat.rea nisam slikala gliciniju jer sam je presadila na novi dio dvorišta i mala je kao ninetina,puno ti hvala na lijepim riječima i pohvalama.Travnjak se u svakom slučaju puuuno smanjuje zahvaljujući zarazi na ovom forumu haha, a dlakavo stvorenje je dosta veliko i trampasto pa kad stane meni na nogu baš nije lagana.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nije me bilo neko vrijeme, pa je red da se javim... malo sam se šuljala ovuda jutros.
![]() |
|
![]() |
|
Bugice drago mi je da se šuljaš i mene nema baš često ovo vrijeme, radim pa ne stignem baš uživati u dobrom društvu.Sad sam doma tri dana i zameo me snijeg pa evo malo snježnih slikica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |