vrt u hercegovini |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 31> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo i presavršeno,divota!pozdrav
|
|
Sponzorirani linkovi | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi hvala draga kad si navratila I drago mi je da ti se svida
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti mahnem , šuljala sam se malo ovuda!
Kod mene još nema tako lijepog proljeća...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, vrt se počeo bojati!
p.s. je li ti živa velika sparoga. moja-tvoja raste ko velika, idu 4 grane, baš sam sretna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan kolaž proljetnih sličica
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prav eproljetne slike ,predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mah, mah bugice - hvala na posjeti
antonija - joj draga nesjedaj mi na muku. mislim da nije prezivjela -niti tice niti mice. imam dvije obicene I one su bas super ali izgleda da cu morati ispocetka sa meyeri. veseli me da je tvoja krenula
moon, kamenjar I miska drago mi je vidjeti vas kod mene, cure hvala
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kolaž , vatromet boja !!!
|
|
belica,zagreb
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belice hvala
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kuda ćeš bolja slika. Postoji li bolja od ove. Jer ova oduzima dah. Što je ovo tu dolje žuto. Super izgledaju zajedno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukrasna trešnja već sad izgleda fantastično. Minica je krasna
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu slike biti i mutne, ali ljepota na slikama se vidi.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija ja ljepšu trešnju nisam vidjela.Pendulaste su mi najljepše,a ova tvoja je mrak.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, već smo konstatirali kao u vrtnim časopisima. Ukrasna trešnja je fantazija, ali ni ostalo ne zaostaje.
Kako ti je trava lijepa zelena, jesi je nešto posebno tretirala? Kod mene je već suša, nekoliko dobrih bura i sve posušilo. |
|
život je more
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja divota na tojim stranicama; ne znam koji kolaž mi je ljepši
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli namucila sam se da ti nadem ime onog zutog(imam ga duze vremena I nisam mu zapamtila ime)- to je zimzeleni grm;evo imas kod otok temu o njoj http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3677&PN=1&title=grevillea-rosmarinifolia
sad sam tek skuzila zasto mi slabije cvijeta, jer je zalijevam vise odkako je zemlji zbog trave, a ove zutilo sam mozda dobila zbog toga
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |