Božur - Paeonia |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar....nisam vidjela ljepše i bujnije
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar, nemam rijeci...osim velicanstveno.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oči mi ispadoše od pogleda na vaše božure, wooow
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni božuri Mimar!!! Bez riječi...
Mi smo sad naš drvenasti dosta orezali. Nadam se da nismo u krivo vrijeme? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božuri su vam prekrasni!!Malo za reći......
Moja 4 komada ove godine nemaju ni jedan jedini pup!! Prošle godine su cvjetali,ne baš bujno imali su po dva-tri cvjeta a ove godine su nešto zakazali..... |
|
Josipovac,Osijek
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam jedno pitanje ovako moj je bozur posađem ispod stabla visnje vec par godina ,sunca ima cijeli dan tj.ljeti negdje do 5-6 sati popodne na prozracnom je mjestu i on je ovako jako lijep, al neznam sta mu se desava kad treba procvijetati on pocne stvarati pupoljke al onda za kratko vrijeme oni se pocnu susiti i tako vec drugu god.zaredom ,dosad sam mislila da ce biti mozda nesto al danas sam probala otkinuti pup i on je potpuno suh.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista šteta. Ne znam urzok, a nekako vjerujem da višnja nije. Ja sam moj posadila ne obraćajući pozornost na susjedov orah koji je ogroman i širi se dijelom na moje dvorište. Pored toga tu je i susjedova drvena šupa koja još više baca sjenu, ali eto, moj božur prve godine dao je 7 prekrasnih cvjetova.
Pokušaj s nekom prehranom (ne znam što mu odgovara), ali nešto što utječe na cvijet bilo bi sigurno dobro. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2...možda si ga preduboko posadila
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima tko iskustva sa sjemenom drvenih bozura...koji je postupak sijanja?
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minar predivni su ti božuri. Evo mojih
Uploaded with ImageShack.us
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2....stvarno mi ne pada nešto drugo na pamet
Kamen....predivni su
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
List zaista sliči na božurov. Jesi li vidjela gomolj u zemlji. Ovaj list bi trebao ostati sve dok sam ne ugine, a onga kad bude suv odreži ga. U proljeće bi trebali izbiti novi iz gomolja. Lijepo a si udomila tu biljčicu, toliko ih je jadnih po svim centrima.
|
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po sredini stabljike ,mislim da se vidi malo lijevo, izbija nešto nalik na pup... hvala Zribal...baš sam se mislila da li da je odsjećem do listova.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar ne mislite da je to drvenasti božur.ja mislim da je.ako je, ne treba ga ništa rezati već ostaviti,vidjet će se na proljeće
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zribal, to je, drvenasti bozur, jer sam i ja takav kupila u Konzumu. samo po punoj cijeni jos u trecem mjesecu. Moj je imao pupoljak, koji se na kraju osusio, a i sama biljka nesto kilavi. Imam osjecaj da nebude prezivjela, makar se trudim oko njega. Procitala sam da ga treba dublje posaditi da razvije jace korjenje, ali bojim se da od toga nista. Inace imam 3 gomoljasta bozura i bogato cvatu, a jako si zelim drvenasti. Ovi zuti sa jednostrukim cvijetom su prekrasni.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
zribal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam nikad imala drvenasti božur i o njemu ne znam ništa. Vjerojatno će se uskoro javiti naše iskusnije vrtlarice. Znam da je za obični božur dubina sadnje presudna za cvjetanje, on se sadi vrlo plitko u suprotnom ne cvjeta.
|
|
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmmm...ima li neko sliku drvenastog božura?? Carol, ako ti ne uspije, žao mi je šta si ga platila po punoj cijeni
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |