Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 38> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta videti??? I poneti kada pođeš.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja volim i samo gledati, ne moram sve i imati
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija, samo ti uzmi kaj se nudi, pa poslije podijeliš nama!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, da li ti imaš sjeme od ove pasiflore? Ima li netko sjeme?
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7 za tebe je poruka napisala sam ti je.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Passiflora caerulea
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šapni kada ideš da ti posudim kofer na kotačima i puno malih vrečica, da ne pomiješaš sjemenčice, eh i da ti dam jednu pusu koju ćeš da preneseš, jelte, našem dragom "zelenom drugaru", koju ćeš da smestiš na levi obraz!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"zeleni drugar" prima poljupce samo lično, znači pakovanje i u aprilu (travnju) zajedno sa Tijom i njenima na put.
|
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reko da je opet nova fotkica kakve krasne pasiflore, možda bijele, a ono vi tu dogovarate moje skidanje na granici.Kakav paket ću ja to voziti? Free prvo se s vozačem dogovara! A levi (lijevi) i desni obraz su već rezervirani....... |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija i ja tu imam prste!
Mislim da free ne misli na peketić, neko PAKET! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pasifloru sa belim cvetovima P. caerulea "Constance eliot" sam dobio nedavno, još je mala biljka ali se nadam da će ove godine cvetati pa će biti i neka slika.
Znači pri prolećnom orezivanju pasiflora da sve grane i grančice idu na ožiljavanje??? |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Voki!!!!
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam si na netu fotke P. caerulea "Constance eliot" i predivna je i vrlo fotogenična
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ove godine isprobavala - dio passiflore sam pospremila u zimovalište a dio je ostao vani i nadam se da će preživjeti. Ova, pospremljena u zimskom vrtu polako raste.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je u kući jer sam jednu već "smrznula" tako da je ova ušla već u desetom mjesecu u kuću. Reko, sigurno je sigurno.
....a ovo je moja, tj. njen cvijetić.....
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li ima itko voljan dati, prodati sjeme? vidjela sam ovu biljku samo na jednom mjestu, ali na njoj nije bilo sjemena, a kasnije nisam imala priliku se vratiti tamo... nije bitno koja je vrsta, i ona najobičnija mi je prelijepa!
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana ako te interesira mlada ukorjenjena passiflora spusti adresu na pp
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda sam propustila ovdje pročitati, koliko treba da nikne sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
strada
Upravo klijam Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj susjed je imao prekrasnu takvu biljku i u naletu svoje histerije , ograničenosti i gluposti posjekao je kompletno sve
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |