Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cijelu zimu pažljivo brinem za ovu kasiju:
![]() tradeskancije i klorofiti su počeli naglo rasti, ali neću još rezati tradeskancije: ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
zanm i ja, ali svejedno pitam ![]() kako ja to nikad ne radim, mislim da sukulentima orošavanje nije potrebno ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
leopard, kasija, tradescantie, klorofit... lantane - pa kod tebe ko da nema zime, odlično izgledaju
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e baš kako ti je Natalija rekla ? Jesi ti u nekom drugom Zg nego ja ?
![]() Evo ti malo snijega jutros da ti ne usfali... meni sve srčeko zatitralo od sreće kad sam ga ugledala... milina ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...natalija, po tvojem sam savjetu dobro zalila leoparda i nakon nekoliko sati su se listovi lijepo podigli ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
...koka ima snijega i kod mene, ne brini...ali, i ti imaš lijepo stubište ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kasija
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga kod tebe je stubište izgleda čarobno sve je pod kontrolom i vidim raste, samo me interesira radijator, zar se ne uključuje radi biljčica? Bogme dobili tretman vrijedan divljenj a na uštrb topline doma
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
...draga aralija, radijator je isključen, ima funkciju police
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sve ti se odlično drži i mislimda su ti baš na dobrom mjestu.Kasija ti je prekrasna,nemam riječi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
koka pa kod tebe je već sad gužva i polako sve kreće bujati...kaj bu u sezoni?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Istina, kod tebe je sada već sve zeleno, bujno i lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
...jučer sam sređivala kalanchoe, očistila suho, jednu na kratko orezala, malo istuširala prašinu sa stubišta:
![]() nastavljam sa zakorijevanjem reznica, u ovakvu jednu plastičnu posudu stavim male teglice s reznicama i sve onda u plastičnu vrećicu: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
...koka moja, za štand ipak ne bi bilo, a ovako će se naći za cvjetne prijatelje
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
oo draga pa ti si mi vrijedna ko mravek.... ja bogme ništ ne pelcam, nemam gdje ni staviti
![]() Pusa ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Moram se pohvaliti da smo ove zapelcane dobili moji mraveki i ja. Hvala ti RS još jednom! Eno ih u toplom, na prozoru, prekriveni plastičnom vrećicom, iščekuju sunce. Kad su ovako lijepo pripremljeni, ne sumnjam da će se jednom krasno rascvjetati.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Online Bodovi: 3643 |
kod tebe pravi rasadnik. Vrijedna žena nema šta!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
hvala ti dijana ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
jutros, pogled s prozora:
![]() ![]() crni bor ispred mog balkona: ![]() heuchere sam malo očistila od snijega jer su se sve objesile pod težinom snijega: ![]() tegle na sjevernom balkonu: ![]() ova je heuchera bila malo uvučena: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |