Moj teritorij... |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 23> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš šteta što ti više ne idu slikice, ove dvije su prekrasne, vjerujem da ih ima još, ma nema veze bit će dugi puta.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka ona je rasvijetana u slijedećoj fazi latice blijede i eventualno se još malo rašire.
|
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su kupljene u rasadniku Virag.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo mene nakon dugo vremena dosta toga je cvjetalo ali lavandu nemogu preskočiti ipak je ona moja kraljica.
Stavila san neke biljke u macerat prvi puta pa vidimo koliko budem uspješna... smilje i nevan po savjetima sa interneta morali su 24h na predhodno sušenje prije stavljanja u ulje ulju su završile i mirisne latice ruža i čuvarkuće ne miruju < ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna lavanda Arim, toliko lijepa da ju je šteta bilo i rezati; sreća dobila je novu ulogu.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je cvijeće,a posebno sam se oduševila sušenim biljem za mirisna ulja.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vredna si,nema šta,biće tu predivnih mirisnih ulja
Lavanda me oborila s nogu svojom bujnošću,prava lepotica beše...daj još koju sličicu tvog cvetnog carstva,nemoj toliko da nas držiš u neizvesnosti...sigurno ima još toga za pokazati
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je lavanda zapela za oko,kako je bujna i lijepa ...ali ni ostalo ne zaostaje u ljepoti ,sve ti je lijepo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Hvala vam na posijeti i lijepim riječima.Evo prođe cijeli mjesec neki macerati su već gotovi a neke sam tek stavila i zbilja uživam u njihovim mirisima.Koliko vremena sa njima provodim svi u kući se polako ineresiraju što to radim(a da je usisavanje i brisanje prašine nitko ne bi zamjetio) Evo još jedne ljepotice iz mog vrta zbilja uživam u njenoj ljepoti.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/812/fah5.jpg/][/URL < ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim, prekrasna ti je ova crvenokosa ljepotica.
Drago mi je da je uspjela na ovom našem području. Koliko je stara? |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li pokrivaš po zimi lagicu? Ja imam roza isto vani, pokrila sam je a ipak su se vrhovi malo smrzli, još mi ne cvjeta......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavuj, Milica,nisam sigurna koja joj je godinica 2-3 puta smrzla bar tako mislim ali svake godine ponovo se pojavi iz zemlje.Prošlu zimu sam je zaštitila slamom i evo je polako postaje curetak ali mislim neće narasti velika paisalo je petit(mali)uz ime na etiketi prilikom kupnje.A vršne grane se svakako trebaju rezati tako nema štete ako koja bude suha,cvjeta na ovogodišnjim granama.
< ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |