Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa, iako su visibaba i amarilis donesli sunčeke u tvoj vrtić, moram se složiti s tobom, i kod tebe i kod mene je još uvijek prava zima, ali još malo i opet ćemo sa nostalgijom gledati zimske sličice, iako kod mene ovog trenutka lepršaju pahuljice snijega, koje nadam se, neće ostati na tlu!!! Nisu baš poželjne!¨!!!
Pusa od Free |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mislim da su ti cice-mace više napupale od mojih!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
One snježne slike od ranije su prekrasne!!!!!! No ja ipak držim palčeve za proljeće i onu visibabu što ga tako hrabro navješćuje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E tako snijeg izgleda i na mom terenu, sredina ledeni brijeg, a okolo suho i moglo bi se kopati. Treba iskoristiti sve što zemlja pruža
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly i ja uz tebe čekam cice mace, pa onda i pravo proljeće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako volim vidjeti ono što kod nas ne raste - cice mace
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nataly, i kod tebe se priroda pomalo budi.
A cica mace.... nisam ih sto godina vidjela! Sjećam se, dok sam bila mala, moja mama ih je svake godine dobijala od jedne prijateljice. Uvijek sam ih dirala, bile su mi super, onako nježne i mekane. E, sad si me vratila koju godinu unazad... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj me vrt ovih dana podsjeća.... Kad god smo putovali kroz GK, a nije bilo autoceste, a išli smo u ZG svaki čas radi svekrve i svekra, ja sam "pilila" MM da stane negdje da uberem neku cicu macu, visibabu, jaglac. Tako volim to proljetno cvijeće. Naravo, nije uglavnom nikad stao, jer tamo gdje se moglo stati nije bilo cveteka. I bolje... jer bi me grizla savjest !
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Nataly molim te reci mi koliko si daleko od Delnica u kojima sam provela puno vremena kao mlada kod sestre, pozdravljam te iz Slavonije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Drage moje Mire
![]() Retriver Sara - nadam se da nisi smrznula šetajući se.... Toni - majstore dođi opet Triša, Antonija, Anaida , OTOK , Bigmama , baka - cice-mace su krenule, mada će tek za mjesec dana biti u punom sjaju. No, drago mi je da su vam se i sada svidjele. Free - čudno ali kod mene ovih dana nije pala niti jedna pahuljica Misty - tvoje posjete uvijek raspolože lijepom slikom Smrcko - vidim da svrbuckaju prstići, čim malo okopni ti bi u akciju, prava vrijednica... Enrikova nona - Delnice su od mene udaljene cca 17 km. Nije daleko, no jutros mi je šef na poslu rekao da tamo ima 20 cm snijega, a kod mene nije pala niti jedna pahulja. Da li ti je sestra i sada u Delnicama? I ja šaljem lijepe pozdrave u Slavoniju.... A pozdravljam i sve šetače sa slikom kukurijeka iz mog vrta. Tek je krenuo (nadam se da je to cvijet, jer mi lani nije cvao). Ovo je kupljeni kukurijek. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super kukurjak,ja svog očekujem da procvjeta tek iduće godine
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dugo me nije bilo u tvom kraju. Snijeg se otapa... sve mi je ljepše gledati tvoje sličice. Ako ovaj vikend zaprašimo u Bribirsku šumu ti si kriva
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mali kaktus - imam i kukurijek preseljen iz šume prije dvije godine. Lani nije cvao. Valjda ovu godinu hoće. I čudno mi je kako u šumi već cvatu a kod mene (isti takvi) - ne.
![]() Hoya - da nisam zauzeta ovaj vikend pozvala bih tebe i društvo na kavu, bit će više sreće neki idući put...A danas kad sam išla u šumu, vidjela sam 3 srne, možda ih i ti sretneš..... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme cvijet kukurjeka, znači da su i moji u vikendici krenuli, baš super.
Hej Natali pogledaj imali nekog šumskog voća ispod snijega
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Naravno da ima, već sam popodne i sok od voća napravila pa ću ga sutra donesti......
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nataly,ja sam kukurjek dobila od Tije ovu jesen,pa mi je ona rekla da prvu godinu nakon presađivanja ne cvate,znači morom čekati
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Čini mi se da sam na jednom mjestu (možda kod tebe ili Anaide) pročitala tu informaciju da kukurijek ne cvate prvu godinu. Sad kad si mi to i potvrdila puno mi je lakše i imam više vjere da ću ovu godinu kod mojih ugledati cvijet.
![]() Hoya, ako je to društvo koje nije za kavice - Ares, ne brinem se, moje dvije cure bi ga valjda znale zabavljati (doduše do koljena su mu ali su ipak cure...) ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |