Cvjetni spomenar |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 32> |
Korisnik | |
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji gosti, Baka, anči39, Anastazija, Vilmač, Anaida, Sara, drago mi je da vam se sviđaju slike, ja sam isto tako oduševljena novom makro mikro perspektivom. Fotićem sam zadovoljna, još kad bi se vjetar malo smirio, da ne moram držati cvjetiće dok slikam, a posebno me mali Gogo pročitao svojim komentarom o vrtlarici, i sama sam takva, naime ja obožavam gledat sve kroz povećalo. Hvala još jednom.
Svima puno pozdrava i poljubaca, od mene evo i nekoliko sličica! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja kakve fotke, a na druženju nisi mogla malo slikati, vjerojatno bi i ja ispala koju godinicu mlađa i ljepša, možda čak plavuša,
Lako napravit tako divne fotke kad imaš što slikati
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove nove slike su savrsene waterlily!
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša-al si me nasmijala sa ovim komentarom. Imala sam aparatić, al sam bila pod dojmom tako da ga nisam skoro niti izvadila.
Gioiaa-hvala i tebi na posjeti, uzvratit ću prvom prilikom! Evo i novih slika, nikak da ih skinem, očito mi danas ne ide. Evo pogled ispod trešnje |
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo slika, neke i bez cvijeća.
|
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i obično, prekrasan vrt i prekrasne fotografije!!!!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja volim trešnju u plodovima crvenim i sočnim
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za slike. A ova riba mi je baš simpatična, kamenčići oko nje, kao da si na moru
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno da si se uhvatila fotića. Tvoj vrt sam među prvima pregledala, ako ne i prvoga, još od vremena kad si radila pod na terasi, pa novi kamenjar, pa fontanu i ...uvijek uživam kod tebe....bilo da slikaš makro ili mikro....uvijek je prekrasno
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled ispod trešnje je prva liga. Jako mi se sviđa ta slika. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutak za odmor je diiivan.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogled kroz trešnju na kamenjar je lijep, vrtni ukrasi su baš simpa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala sam ti jučer slike, predivne su ti, ali ja tako volim tvoje slike dvorišta, puteljaka, vode ... I to sam ti došla večeras reći, kad ono slika kroz cvijetnu zavjesu. I ovaj dio dvorišta ti je prekrasan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled kroz trešnju
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno lilice, konačno....
Predivne slike, boje...
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj kak mi je drago kad imam ovoliko puno gostiju! Hvala vam svima od srca! Drago mi je da uživate, da vam se sviđa pogled kroz trešnju, iako je ocvala ovih dana, a vidim neki su i zaspali!
Floramye, Anči39, Otok, Moon, Nataly, Anastazija, Baka, Antonia, Lovro, Hoya, mali kaktus, sunceee nadam se da ćete kao i svi ostali moji dragi gosti uživati u novim sličicama koje samo što nisam stavila. Pusa !!! Phloxići u cvatu Ovo je? Ipak je ovo cinerarija, google isto tako kaže. Žuta pustinjska whatever I još malo cinerarije |
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo još nisam stigla posaditi, sutra ću valjda. Za sada toliko, žurim malo.
Ostići kao šećer na kraju. |
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!!!!!!!!!!!!!!! Tvije slikice stvarno ostavljaju bez daha!!!!!!!!!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |