Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvjetni spomenar
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvjetni spomenar

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 32>
Korisnik
Poruka
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 19:28
Dragi moji gosti, Baka, anči39, Anastazija, Vilmač, Anaida, Sara, drago mi je da vam se sviđaju slike, ja sam isto tako oduševljena novom makro mikro perspektivom. Fotićem sam zadovoljna, još kad bi se vjetar malo smirio, da ne moram držati cvjetiće dok slikam, a posebno me mali Gogo pročitao svojim komentarom o vrtlarici, i sama sam takva, naime ja obožavam gledat sve kroz povećalo. Hvala još jednom.smile113

Svima puno pozdrava i poljubaca, od mene evo i  nekoliko sličica!smile79
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 19:35
smile96Draga moja kakve fotke, a na druženju nisi mogla malo slikati, vjerojatno bi i ja ispala koju godinicu mlađa i ljepša, možda čak plavuša, smile96
Lako napravit tako divne fotke kad imaš što slikati
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 19:36
ove nove slike su savrsene waterlily!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 19:47
Triša-al si me nasmijala sa ovim komentarom. Imala sam aparatić, al sam bila pod dojmom tako da ga nisam skoro niti  izvadila.LOL

Gioiaa-hvala i tebi na posjeti, uzvratit ću prvom prilikom!Embarrassed Evo i novih slika, nikak da ih skinem, očito mi danas ne ide.smile148

Evo

pogled ispod trešnje

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:12
Evo još malo slika, neke i bez cvijeća.Clown

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:38
smile199 Kao i obično, prekrasan vrt i prekrasne fotografije!!!!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:46
Ja volim trešnju u plodovima crvenim i sočnim smile126
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:57
smile55 za slike. A ova riba mi je baš simpatična, kamenčići oko nje, kao da si na moru
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 00:25
Konačno da si se uhvatila fotića. Tvoj vrt sam među prvima pregledala, ako ne i prvoga, još od vremena kad si radila pod na terasi, pa novi kamenjar, pa fontanu i ...uvijek uživam kod tebe....bilo da slikaš makro ili mikro....uvijek je prekrasno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 06:52

Pogled ispod trešnje je prva liga. Thumbs%20Up Jako mi se sviđa ta slika.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 11:26
I meni  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:03
Kutak za odmor je diiivan.Clap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 16:28
pogled kroz trešnju na kamenjar je lijep, vrtni ukrasi su baš simpa!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:56
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Kutak za odmor je diiivan.Clap

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:08
Gledala sam ti jučer slike, predivne su ti, ali ja tako volim tvoje slike dvorišta, puteljaka, vode ... I to sam ti došla večeras reći, kad ono slika kroz cvijetnu zavjesu. I ovaj dio dvorišta ti je prekrasan!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:27
Pogled kroz trešnjuClap
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:29
krasno lilice, konačno....
Predivne slike, boje...

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 17:32
Jooooj kak mi je drago kad imam ovoliko puno gostiju! Hvala vam svima od srca!smile79 Drago mi je da uživate, da vam se sviđa pogled kroz trešnju, iako je ocvala ovih dana, a vidim neki su i zaspali!

Floramye, Anči39, Otok, Moon, Nataly, Anastazija, Baka, Antonia, Lovro, Hoya, mali kaktus, sunceee nadam se da ćete kao i svi ostali moji dragi gosti uživati u novim sličicama koje samo što nisam stavila.smile142
Pusa !!!LOL

Phloxići u cvatu

Ovo je?

Ipak je ovo cinerarija, google isto tako kaže.LOL

Žuta pustinjska whatever LOL

I još malo cinerarije

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 17:48
Ovo još nisam stigla posaditi, sutra ću valjda. Za sada toliko, žurim malo.Wink

Ostići kao šećer na kraju.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 19:56
  Predivno!!!!!!!!!!!!!!!! Tvije slikice stvarno ostavljaju bez daha!!!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.