Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kalanchoe
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kalanchoe

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 28>
Korisnik
Poruka
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 00:02
chloe777 dobro nam došla
svega lipoga ćeš ovdje naučiti i uživati ćeš.....vidim da te naša draga monstera već uputila
slijedi iskustvo i biljke će te jako brzo razveseliti pozzzz iz Vodica
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 01:18
Ružo!   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
chloe777 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje chloe777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 20:43
hvala tii :) danas je moja biljčica dobila još dvije prekrasne prijateljice, prozor je sada potpun i prekrasno izgleda :))
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 18:36
Madagaskarski zvončić u pupovima
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 16:53

Kalanhoe Uniflora,cvjetići se još vide
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 19:21
e da, vide se, nešto roza bijelo ili?
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2012 u 06:17
Baš je lijepa Heart
belica,zagreb
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 07:16
Super je, kako su ti listovi tako sjajni dali ih špricaš ili brišeš ?
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 16:18
Originalno poslano od člana schumy schumy napisao:

Super je, kako su ti listovi tako sjajni dali ih špricaš ili brišeš ?

Pretpostavljam da se pitanje odnosi na moju biljkuLOL.
Ništa joj ne radim, evo kako oje do sada to izgledalo. Malu biljku sam kupila (negdje naprijed ima par slika) presadila u današnji cvijetnjak. Bila je na terasi, malo u hladu malo na suncu ovo ljeto, redovno sam ju zalijevala. Posađena je u zemlju za cvijeće, običnu, nisam baš sigurna da li sam joj dodala perlita. Tu i tamo sam ju prihranila gnojivom za cvjetnice. Gledajući ju, nekako mi se činilo kao da bi joj pasalo cjelodnevno sunce i tad sam ju stavila na otvoreno gdje ima cjelodnevno sunce. Uglavnom sam ju zalijevala kad i vrt, vodom iz vodovoda. Odmah nakon par dana vidjela sam da njoj i pumili bolje odgovara cjelodnevno sunce. Počela je naočigled rasti i lišće je postajalo ljepše i sjajnije. Kad su kiše počele ostavila sam ih na kiši i isto im je godilo, potom sam ih stavila na terasu, dobila je pupove i kad je temperatura par noći bila ispod 10 °unijela sam ju unutra. Rijetko ju sad zalijevam. Vjerojatno joj je kiša vani lijepo oprala lišće pa se zato sjaji Big%20smile.
Ako opitanje nije bilo namjenjeno meni, ma nema veze, bar sam se raspisala LOL
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 18:55
E moon, baš ti hvala. Bez obzira na pitanje lijepo si ju predstavila.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 08:11
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Pretpostavljam da se pitanje odnosi na moju biljkuLOL.
Ništa joj ne radim, evo kako oje do sada to izgledalo. Malu biljku sam kupila (negdje naprijed ima par slika) presadila u današnji cvijetnjak. Bila je na terasi, malo u hladu malo na suncu ovo ljeto, redovno sam ju zalijevala. Posađena je u zemlju za cvijeće, običnu, nisam baš sigurna da li sam joj dodala perlita. Tu i tamo sam ju prihranila gnojivom za cvjetnice. Gledajući ju, nekako mi se činilo kao da bi joj pasalo cjelodnevno sunce i tad sam ju stavila na otvoreno gdje ima cjelodnevno sunce. Uglavnom sam ju zalijevala kad i vrt, vodom iz vodovoda. Odmah nakon par dana vidjela sam da njoj i pumili bolje odgovara cjelodnevno sunce. Počela je naočigled rasti i lišće je postajalo ljepše i sjajnije. Kad su kiše počele ostavila sam ih na kiši i isto im je godilo, potom sam ih stavila na terasu, dobila je pupove i kad je temperatura par noći bila ispod 10 °unijela sam ju unutra. Rijetko ju sad zalijevam. Vjerojatno joj je kiša vani lijepo oprala lišće pa se zato sjaji Big%20smile.
Ako opitanje nije bilo namjenjeno meni, ma nema veze, bar sam se raspisala LOL

Pa naravno da se pitanje odnosilo na tvoju biljčicu - izgleda zdravo, sjajno, čisto i "zadovoljno"......
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 21:24
Pinus.....schumy......hvala vam
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 07:30
Moon, samo naprijed, podršku biljčica ćeš već (na vrijeme) - dobiti...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 18:42
schumy...Wink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:19
Ovaj pelcer Kalanhoe tubiflora dobila sam od MireK Heart
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 13:59
imam ovu, meni se sviđa zbog tih sivkasto-srebrnih boja !

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 14:21

evo i ja sam se danas ponovila,ima prekrasne listove
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 14:27
Štefice, jel to i tebe krenulo sa sukulentima ? Znači, ćopilo te, badave se ti opireš smile96
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 14:32
Predala sam se,ne opirem se više,sad ih samo trebam proučiti i naći im ime Wink
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 18:13
fala bogu,napokon znam šta da ti donesem kad idući puta budem došla kod tebe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.