OTOK - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 23> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, pa ja sam imala puno posjetioca, hvala vam svima.
Angell i meni je najteže pogoditi pozadinu, puno je lakše nacrtati sam motiv. Pokušavam se malo igrati s bojama, staviti malo jedne, malo druge, nekad stavim malo boje na spužvicu pa samo malo potapkam. Ona žuta zrnca su napravljena kontur pastom, zlatnom |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok, vidiš li ti koliko meni vremena treba da nađem nove teme, nove postove!?? Sto godina! Ali, evo me i tu kod tebe. Prelijepi su ti radovi. Cvijeće na tisuću načina.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
čokolina
Nedavno posijan Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno, ali najljepši su mi morski konjici i prvi suncokret! imaš li još sheme za te slike?
|
|
čokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav otok! Tebi ide stvarno sve od ruke. Sve je predivo! Ja ću poludjeti do kraja. Postajem ovisnik o ovim forumima, pa nakon listanja po vrtovima dođe mi da bi samo nešto kopala i sadila i sad još i ovo, ludnicaaaa!!! Zanemarila sam nakon završene primijenjene umjetnosti sve pa sam mislila malo slikati i dođem do tvog hobija, sad ću morati i to! Od mene imaš veeeliki i gromoglasan pljesak
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divim se Tvom savršenom vladanju tehnikom. Volio bi kad bih, u mnoštvu Tvojih radova, mogao razlučiti Tvoje vlastite kompozicije od onih nastalih na bazi sa weba skinutih šablona.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vjetar
Upravo klijam Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su vam prelijepi . Voljela bi ih vidjeti još. Popšto sam nova mala pomoć . Pozdrav !!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam zapostavila ovaj moj hobi, ali bilo je ljeto i druge preokupacije!
Nije bilo novih slika, pa nisam ni navraćala na ove stranice, a sad vidim da sam imala posjetioce. Da najprije zahvalim mojim dragim curama cvjećarkama - Anaida, Mali Kaktus, Sunceee . Čokolina, oprosti mi što ti nisam odgovorila, nisam vidjela pitanje. Probat ću potražiti te nacrte, pa ti se javim. Vjetriću, dobrodošla i hvala ti na posjeti, ako trebaš bilo kakvu pomoć, samo pitaj. Inox - ispočetka sam sve precrtavala, veselile su me te slike koje sam mogla izraditi i bez nekog talenta za crtanje. Jedno vrijeme su me "držale" žene, to sam naravno sve precrtavala. Onda sam počela ponešto i sama crtati, tamo negdje od 15. stranice ove moje teme su uglavnom radovi bez šablona. Ponekad "pokupim" ideju, pa je onda realiziram na svoj način, npr ove zadnje ribe sam vidjela izrađene od morskih naplavina, a ja sam ih nacrtala. Meni su najdraže slike "Kockasto drvo" sa početka teme (vidjela nešto slično, pa nacrtala sama), "Riba kovač" (precrtan vitraž, ali bez sheme), slika koju sam radila za proljetni swap ,na 15 str.,( vidjela sam negdje slično stilizirano stablo, pa dalje radila sama). Ono što napravim za poklon, e to crtam sama. Uglavnom, baš se zabavljam Hvala ti Inox na posjeti. I tebi šaljem , nadam se da me neće Cimi . Upravo mi se nešto peče u pećnici umjesto kolača, mislim da će to biti za jesenski swap. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene opet.
Pa meni su sve jednako lijepe i svaki put ti se zadivim!
Ali ove koje je ponovila i Mali Kaktus, "Ribe na tvoj način", su mi posebne!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Baka, danas dijelim puse, pa evo i tebi jedna
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doći ću ja po još!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni stvarno miriše kolač u pećnici, šta mogu kad nemam takav talent kao ti. Zato imam tvoju sličicu, tu kraj kompa i uživam svako toliko gledajući je!
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opaaaaa opaaaa čokolina, sve lijepši i lijepši radovi :D
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-svaka čast OTOK...
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK svaka čast! Nisam do sada baš nešto navraćao u hobije, ali privuklo me nekoliko radova pa sad vrijeme kratim i ovdje. Sve ti je fenomenalno, ali one ribe su stvarno predivne. Mislim da bi trebala više raditi iz glave nego po šablonama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
čokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo mi baš nije jasno, mislim da sam zabrljala nešto sa slikama komentirajući radove drage otok i tako pokupila njene zasluge. ako je tako, sori ljudi |
|
Vjetar
Upravo klijam Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na ljubaznosti .
Iskrena da budem ja sam početnik u oslikavanju stakla i crtanju . Početna želja mi je bila oslikavanje svilenih marama , ali dobila sam na poklon boje za staklo i tako je krenulo . Dok se malo uputim kako se postavljaju slike , objavit ću i ja svoje neke radove , tako da svaki komentar će dobro doći . Vaše radove željno očekujem , pozdrav !!! |
|
Anamarija0
Nedavno posijan Pridružen: 29 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi, baš prekrasni!
|
|
http://www.slikenastaklu.blog.hr
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |