moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno si bila jako vrijedna. Meni se isto najviše sviđa stablo masline na boci jer je tako posebno i unikatno
![]() Moje iskustvo šta se tiče alergija da se moramo boriti s imunitetom. Šta si slabiji psihički i fizički sve živo te napada. Svake godine ustanovim neku novu alergiju. Hvala bogu neke su se povukle, tako da se nadam da će se i tebi povući. Sretno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kraj bračkog kamenog suvenira divota od maslina,boca sa cablon(stablom)božanstvena,imam tu salvetu(1/4) al nisam znala kud ju smijestiti...sad znam
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasne pisanice, ali maslina na plosnatoj boci me osvojila odmah. prekrasno, želim ti da te alergija zaobiđe u velikom luku tako da možemo jođ uživati u ovakvim divotama. Prekasno
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jajčeka su mi jako slatka, ali me oborila ona boca sa drvetom! To je salveta?!?! Divno!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
drago mi je da vam se sviđaju moja remek djela ha ha ha ha čuj mene ko da sam umjetnik ,a kad za rad sa maslinama dobiješ pohvale od masline šta da vam kažem u oblacima sam i svima vam šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
File,ne mogu ti poslati poruku,pretinac ti je pun!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ok praznim
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasni tanjurići...a također i ostalo je prekrasno
|
|
![]() |
|
danci drago mi je da ti se sviđaju tanjurići i meni su posebni ,možda najviše zbog njihova neobična oblika
|
|
![]() |
|
ajmo dizanje vrijeme je za kavicu u dvoje posluženu na mojoj tacni na kojoj je pokušaj utrljavanja raznih boja i sjenila u pukotine ,šta sam više prčkala bilo mi je sve gore kao što vidite skoro pa da su se sve boje spojile u jednu boju a sad vi prosudite
a ovo je jedna mala kartonska kutijica za zaljubljene na kojoj sam isprobavala peglanje salvete
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nadam se da ti u svemu cvatu ruže baš kao i na ovoj kutijici i na pladnju
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa meni taj tanjur-tacna izgleda čist ok.....ideja sa siluetom plesača od salvete mi je super,super.......jako volim vidjeti neke nove ideje,mašta radi 100 na sat.......a raspucavanje je dobro pa i utrljavanje,meni se sviđa konačni rezultat.......a najviše mi se sviđa što istražuješ i pokušavaš nešto novo,jedino tako ćeš naučiti tehniku i stvoriti svoj vlastiti stil......bravo file
![]() a kutija s ružama preslatka.......prije par dana sam gledala tu salvetu i mislila kog vraga da radim s njom...........i onda ti sve to složiš ovako dobro i još ubaciš stidljivu mašnu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislim da ovi plešu tango, nekako mi ruža ide uz tango
Lijepo, bravo ! |
|
![]() |
|
andora ne mogu se potužiti bar za sada , fala ti na posjeti sa željom da i tebi cvatu ruže
![]() mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
otok
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super si ti to isprckala, posebno je originalna ti kombinacija motiva, odlicno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
čiko i teta što plešu su mi ludilo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
File,cemu ta samokritika,meni je sve divno.Evo kako ja to vidim,stiglo ljubavno pismo,dvoje zaljubljenih zaplesalo,popila se kavica s prekrasne tacne,a dar,dar je jos tajna u lijepoj kutijici od crvenih ruza.Trenutak inspiracije iz moga suncanog grada.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I meni se tacna sviđa baš mi je sve super, a ideja s plesačima super super, super
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Skroz neobična tacna! Baš mi se sviđa onaj naštampani par,kao i rascjepkano pismo, sve oživljeno ružama-meni odlično!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |