Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
Korisnik
Poruka
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 11:50
Stvarno si bila jako vrijedna. Meni se isto najviše sviđa stablo masline na boci  jer je tako posebno i unikatno smile162
Moje iskustvo šta se tiče alergija da se moramo boriti s imunitetom. Šta si slabiji  psihički i fizički sve živo te napada. Svake godine ustanovim neku novu alergiju. Hvala bogu neke su se povukle, tako da se nadam da će se i tebi povući. Sretno!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:32
Kraj bračkog  kamenog suvenira divota od maslina,boca sa cablon(stablom)božanstvena,imam tu salvetu(1/4)  al nisam znala kud ju smijestiti...sad znamWink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:25
Prekrasne pisanice, ali maslina na plosnatoj boci me osvojila odmah. prekrasno, želim ti da te alergija zaobiđe u velikom luku tako da možemo jođ uživati u ovakvim divotama. Prekasno smile93
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 23:55
Jajčeka su mi jako slatka, ali me oborila ona boca sa drvetom! To je salveta?!?! Divno! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 08:31
drago mi je da vam se sviđaju moja remek djela ha ha ha ha čuj mene ko da sam umjetnik ,a kad za rad sa  maslinama dobiješ pohvale od masline šta da vam kažem u oblacima sam i svima vam šaljem smile78a alergiju ko šiša odo se ja baciti na nove boce
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 10:50
File,ne mogu ti poslati poruku,pretinac ti je pun!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 11:50
ok praznim
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:38
Prekrasni tanjurići...a također i ostalo je prekrasno
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 08:04
danci drago mi je da ti se sviđaju tanjurići i meni su posebni ,možda najviše zbog njihova neobična oblika
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:18
ajmo dizanje vrijeme je za kavicu u dvoje posluženu na mojoj tacni na kojoj je pokušaj utrljavanja raznih boja i sjenila u pukotine ,šta sam više prčkala bilo mi je sve gore kao što vidite skoro pa da su se sve boje spojile u jednu boju a sad vi prosudite
a ovo je jedna mala kartonska kutijica za zaljubljene na kojoj sam isprobavala peglanje salvete
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:39
Nadam se da ti u svemu cvatu ruže baš kao i na ovoj kutijici i na pladnjuTongue
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:02
pa meni taj tanjur-tacna izgleda čist ok.....ideja sa siluetom plesača od salvete mi je super,super.......jako volim vidjeti neke nove ideje,mašta radi 100 na sat.......a raspucavanje je dobro pa i utrljavanje,meni se sviđa konačni rezultat.......a najviše mi se sviđa što istražuješ i pokušavaš nešto novo,jedino tako ćeš naučiti tehniku i stvoriti svoj vlastiti stil......bravo filesmile55
a kutija s ružama preslatka.......prije par dana sam gledala tu salvetu i mislila kog vraga da radim s njom...........i onda ti sve to složiš ovako dobro i još ubaciš stidljivu mašnusmile75.......
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:05
Mislim da ovi plešu tango, nekako mi ruža ide uz tango

Lijepo, bravo !
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:18
andora ne mogu se potužiti bar za sada , fala ti na posjeti sa željom da i tebi cvatu ruže smile78
mare smile78za komentar koji mi jako godi posebno što je od nekoga čijim radovima se ja divim a nadasve tome što si uvijek spremna udijeliti savjet .fala ti za to smile79
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 09:19
otok smile219
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 13:05
Super si ti to isprckala, posebno je originalna ti kombinacija motiva, odlicno je smile141smile73
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 13:07
čiko i teta što plešu su mi ludilo...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 13:08
File,cemu ta samokritika,meni je sve divno.Evo kako ja to vidim,stiglo ljubavno pismo,dvoje zaljubljenih zaplesalo,popila se kavica s prekrasne tacne,a dar,dar je jos tajna u lijepoj kutijici od crvenih ruza.Trenutak inspiracije iz moga suncanog grada.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 16:07
I meni se tacna sviđa baš mi je sve super, a ideja s plesačima super super, super smile120
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 17:06
Skroz neobična tacna! Baš mi se sviđa onaj naštampani par,kao i rascjepkano pismo, sve oživljeno ružama-meni odlično!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.