moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće, ovo sasvim lijevo je penjačica crnooka suzana tj. Thunbergia
U vrtnom cvijeću ima tema o njoj. Bergenia, koliko sam ogledavala i uspoređivala sa svojim cvijetekima, onaj plavi cvijet za koji si pitala shashu je delphinium tj. kokotić, ali jednogodišnji. ![]() Shasha, a koja je biljka pored nove kalanhoe? Vidim ja da i TM počeo slagati svoju kolekciju bilja. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To pored kalanhoe je MM reko da je "mrtav" hibiscus(zato je on "sebi" i"meni"kupio pravo i lijepo cvijeće) Pisalo je da se zove abutilon |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ta cudnovata kalanhoa je predivna(pupupu),bromelia vauuu...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, hvala ti na odgovoru, nisam niti znala da postoji penjačica...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga moja, kod tebe uvijek postoji realna šansa da mi ispadnu oči (od ljepote, naravno). Bromelija je prelijepa...ako počmem hvaliti sve što mi se sviđa u tvom vrtu, neću stići ispeći kolače za Božić...sad znaš koliko bi trajalo! Shasha tvoje cvijeće je No.1
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Je, je... Guguću negdje, a vani led pada...
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sprema, sprema, a i možda su napokon dobili fraj da guguću!!!
![]() Možda ih ovo moje sanoborsko gugutanje zarazilo!!! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ah, srećom nije bilo veće štete...
Ja se bojim za svoje malo carstvo da mi led ne strusi sve. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene je u V mesecu 4-5 puta padao grad,biljke su srecom sve to prebolele...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde bar je kod vas dobro prošlo, a negdje kažu grad veličine oraha, jadni ljudi, jadne biljke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ne znam jel sam bila sretnija kad sam vidjela da nema prevelike štete od tuče ili kad sam,u obilasku zbog tuče,ugledala ovo....
![]() ![]() A dočekala me i žuta gladiola
![]() ni tu nije bio kraj mojoj sreći(ak me onda herc nije strefil nebu nikad)
TeaK-ina datura mi procvalaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
ima još puno takvih novosti no bilo je previše posla pa nisam stigla slikati.Ovo sam morala.
Danas ću "šetati aparatom" pa onda stižu ostale novosti
![]() |
|
![]() |
|
Ispravak,nije datura nego anđeoska trublja
![]() |
|
![]() |
|
kod mene gladiole tek pocele da cvetaju.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo shasha lijepo
![]() ....a jel anis zovu carevo oko ?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, baš sam to i ja gledala - nije to anis nego carsko oko. Ali anđeoska truba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Moja anđeoska truba je posađena prošle godine, još nije cvjetala, a nema ni naznaka da hoće...koliko joj treba da procvjeta? Drago mi je da tvoj vrt nije puno stradao od tuče, bila bi to stvarno šteta...naravno, jadni oni ljudi kojima su stradale kuće i usjevi...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Za anis sam više nego 100% bila sigurna gdje je posijan jer je daleko od osalog sijan.Neki čudan anis...
Dada,ja ti o trubljama ništa ne znam.Meni je TeaK dala u jesen grane i ona mi je mentor.Kako je rekla tako sam radila.I ja sam se čudila kako cvate jer je mala grana,ali eto razveselila me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |