Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mene su oduševile maćuhice - pogotovo ona koja je i tebi najljepša - kao da vatra gori u sredini
a što se tiče kale, mislim da bi je mogla iznijeti bar preko dana, a navečer je skloniš - ako baš budu najavili niske temperature jedino je može stući jugo - to se mojoj obavezno dogodi na nemiloj sam vjetrometini pa joj uvijek stradaju listovi, a onda izgleda ofucano moram ti se pohvaliti da se "eši" prilagodio čini mi se da mu paše i da će produžiti grančice jedino sam ga malo više zalila prije par dana pa se nadam da mu neće naškoditi a mislim da ću i englezice već drugi tjedan iznijeti na balkon |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Natalija i meni se čini da bi kala mogla preko dana van,što se tiče ešinanta to ti nije problem jer on je tropska biljka i voli vodu ali ne treba plivati u vodi.Englezice možeš slobodno staviti van meni stoje vani cijelu zimu samo su pokrivene sa flisom,ali sam ga skinula već prošli tjedan i ništa im nije!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
draga moja samo da kažem dok izbacim kaktuse van--------šaljem ti nisam te zaboravila--pusa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Je ,je i meni je ona najdraža zove se ponoćno sunce i mijenja boje skroz dok ne uvene,morat ću je slikati iz dana u dan da vam pokažem!!! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Slatke maćuhice.
|
|
![]() |
|
Cure hvala na posjetama i pohvalama.ovaj vikend sam bila u Lici i mislila da ću barem moći nešto obaviti po vrtu ali dočekalo me ni manje ni više nego -12.Nikako da prođe ova zima!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme Lika -12, pa ako je još puhalo...
Pelargonija se dobro drži, sad će brzo ona krenuti, samo odreži sve što je suho... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je nešto novo sa sajma u Sv.Filipu i Jakovu prvi put to vidim ali baš mi je sladak sa ovim plavim cvjetićima
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lika 1 ,uživala sam u tvom cvijeću
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne maćuhice, kaktusi....ovaj novi sa plavim cvjetićima neobičan i lijep
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1, plavac je presladak...mozda bude i pelcera najesen
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lika i ja sam gledal ovog plavog ljepotana, ali nisam ga uzela
nisam sigurna ali možda je ovo on http://www.plantagogo.com/acatalog/LithodoraheavenlyblueLge.JPG Lithodora heavenly blue |
|
![]() |
|
kaktusi su ti baš slatki, jedva čekam da moji otvore pupoljke
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |