Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 109>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 13:55
prekrasan komplet!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 14:41
super, super...drago mi je da je komplet prodan...nadam se da si stavila realnu cijenu, odnosno, da se nisi podcijenila...vidim....notice upotrebljane...;-)
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 14:56
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

karmen moja, kako isto mislimo...i ja sam mislila vrpcu svakako zalijepiti, ali sam isto tako pomišljala i na boju...čak razmišljam o granitnoj boji, pa da malo reljefa nekog ima...vidjet ću još...ima vremena...
što se tiče podmetača, vrpcu lijepim ljepilom iz  silikonskgm pištolja, a krajeve preklopim jedan preko drugoga i zavrmnem prema dolje...

Hvala na objašnjenju a i znam ja da ćeš ti već nešto lijepo smisliti za dozer. Ne sumnjam ja u tvoje stvaralačke sposobnosti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 16:27
Dozeri su ti fantastični,a i podmetači!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:05
podmetači,dozeri,fantastično!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 22:03
Tvojima djelima uvijek se divim! Big%20smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 22:21
Krasno, kao i uvijek!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 23:09
Oduševljena sam. Koliko ti smisla imaš. Savršeni radovi. Savršeni. Podmetači su mi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Sve ostalo prekrasno. Gdje ima za kupit ovih s plutenim poklopcima. Oduševljena sam
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 00:09
Originalno poslano od člana saara saara napisao:

Oduševljena sam. Koliko ti smisla imaš. Savršeni radovi. Savršeni. Podmetači su mi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Sve ostalo prekrasno. Gdje ima za kupit ovih s plutenim poklopcima. Oduševljena sam

Oprosti što ti ja odgovaram...imaš  u Ofertisimi...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 08:20
Jako lijepi radovi,das masa kao prvo,podmetači i dozeri ne zna se koji su lijepši!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:12
Dok se odmara od Das mase (ili dok joj se masa suši?!) Nata nam servira samo krasne stvari, ali dozeri su doista originalni! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:43
drage moje, ja sam sada totalno izbezumljena od vaših pohvala . smile39
nisam ni u ludilu mislila da se nekome moje igrarije toliko sviđaju, i da su one zaista hvale vrijedne. i dok sada zemljom kročim otprilike ovako nekako  smile222 svima vama moje tete salvete šaljem puno puno puno smile79
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 18:02
Ja sam odushevljena!!! 
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 00:17
i ja sam odusevljena i dozama i dozerima,bome su ti prekrasni..tek sad sam se zaljubila u salveticu sa cvijeticima,i mislim da mi je uskoro na repertoarusmile141smile211
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:18

Hej srečo...čekam da vidim one s crvenim poklopcem....i to s velikim nestrpljenjem.Smile

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:21
lula, draga, samo za tebe, sljedeća je na repertoaru u crvenim tonovima...sada radim na ljubičastom izdanju, a odmah iza toga slijedi crveno izdanje...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 13:01
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

lula, draga, samo za tebe, sljedeća je na repertoaru u crvenim tonovima...sada radim na ljubičastom izdanju, a odmah iza toga slijedi crveno izdanje...

Ma sa ljubičastom si me još bolje pogodila...voooolim ju. No, kuhinja mi je crveno ...siva...i dugo razmišljam da nešto smislim, a da nebude s leopardima, ili npr. crvenim makovima, a da opet legne u kuhinju. To mi je tak...ja sam željela nježno žuto i boju trešnje kuhinju, a mm je htio crveno sivu, tj. krivo me je slušao ...pa je krivo zapamtio. Rekla sam da može bilo koja kombinacija osim crvene i eto ti na čuo je on nešto crveno....I sad pomagaj...Wink
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 18:59
pomoći ću lula pomoći, samo da završim ovo sa ljubičastime...al menapatilo...niti jedan rad do sada me nije napatio kao ovaj ljubičasti kompletić...pretamna mi je podloga i stalno sam se patila, a kako sam tvrdoglavo magare, niti jednog trenutka nisam pomišljala da rad završi pod vodom pa ispočetka... i dok ja tako malo muku mučim, radovi se sada suše vani na povjetarcu, pa možda još večeras uspijem uslikati i staviti ih na oglede, a ako ne, vidite ih sutra...a do tada sam ja lud čovjek od muke kako na kraj sa tamnom podlogom i ljepljenjem salveta u "sto" slojeva ne bi li se motiv vidio na tamnome...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 22:06
Dok sam pomalo smirivala "živce" zbog poteškoća u radu sa ljubičastim kopletićem, malo sam eksperimentirala sa staklenim tanjurem. Jedino što mogu reći je to da je sada već sasvim sigurno da me totalno oduševljava tehnika kolaža...

ovako najzad izgedaju podmetači iz serije 2ljubičasti stakleni  kompletić"

(još da sam izdržala do sutra, pa da sam slikala na dnevnoj svjetlosti, to bi bilo sasvim nešto drugo...sada, tako je kako je...)

pogled na poklopac staklenke

i još poneki pogled

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 22:16
super mi je tanjuric....gdje si nasla onu curicu na slicici?....dozer mi je vau...bas nekak u mojoj boji...slazem se, bas ti ide kolaz...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.