natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 109> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan komplet!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
super, super...drago mi je da je komplet prodan...nadam se da si stavila realnu cijenu, odnosno, da se nisi podcijenila...vidim....notice upotrebljane...;-)
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala na objašnjenju a i znam ja da ćeš ti već nešto lijepo smisliti za dozer. Ne sumnjam ja u tvoje stvaralačke sposobnosti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dozeri su ti fantastični,a i podmetači!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
podmetači,dozeri,fantastično!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tvojima djelima uvijek se divim!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Krasno, kao i uvijek!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Oduševljena sam. Koliko ti smisla imaš. Savršeni radovi. Savršeni. Podmetači su mi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Sve ostalo prekrasno. Gdje ima za kupit ovih s plutenim poklopcima. Oduševljena sam
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Oprosti što ti ja odgovaram...imaš u Ofertisimi...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Jako lijepi radovi,das masa kao prvo,podmetači i dozeri ne zna se koji su lijepši!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dok se odmara od Das mase (ili dok joj se masa suši?!) Nata nam servira samo krasne stvari, ali dozeri su doista originalni!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje, ja sam sada totalno izbezumljena od vaših pohvala .
![]() nisam ni u ludilu mislila da se nekome moje igrarije toliko sviđaju, i da su one zaista hvale vrijedne. i dok sada zemljom kročim otprilike ovako nekako ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ja sam odushevljena!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja sam odusevljena i dozama i dozerima,bome su ti prekrasni..tek sad sam se zaljubila u salveticu sa cvijeticima,i mislim da mi je uskoro na repertoaru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hej srečo...čekam da vidim one s crvenim poklopcem....i to s velikim nestrpljenjem. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lula, draga, samo za tebe, sljedeća je na repertoaru u crvenim tonovima...sada radim na ljubičastom izdanju, a odmah iza toga slijedi crveno izdanje...
|
|
|
|
![]() |
|
Ma sa ljubičastom si me još bolje pogodila...voooolim ju. No, kuhinja mi je crveno ...siva...i dugo razmišljam da nešto smislim, a da nebude s leopardima, ili npr. crvenim makovima, a da opet legne u kuhinju. To mi je tak...ja sam željela nježno žuto i boju trešnje kuhinju, a mm je htio crveno sivu, tj. krivo me je slušao ...pa je krivo zapamtio. Rekla sam da može bilo koja kombinacija osim crvene i eto ti na čuo je on nešto crveno....I sad pomagaj...
![]() |
|
![]() |
|
pomoći ću lula pomoći, samo da završim ovo sa ljubičastime...al menapatilo...niti jedan rad do sada me nije napatio kao ovaj ljubičasti kompletić...pretamna mi je podloga i stalno sam se patila, a kako sam tvrdoglavo magare, niti jednog trenutka nisam pomišljala da rad završi pod vodom pa ispočetka... i dok ja tako malo muku mučim, radovi se sada suše vani na povjetarcu, pa možda još večeras uspijem uslikati i staviti ih na oglede, a ako ne, vidite ih sutra...a do tada sam ja lud čovjek od muke kako na kraj sa tamnom podlogom i ljepljenjem salveta u "sto" slojeva ne bi li se motiv vidio na tamnome...
|
|
|
|
![]() |
|
Dok sam pomalo smirivala "živce" zbog poteškoća u radu sa ljubičastim kopletićem, malo sam eksperimentirala sa staklenim tanjurem. Jedino što mogu reći je to da je sada već sasvim sigurno da me totalno oduševljava tehnika kolaža...
![]() ovako najzad izgedaju podmetači iz serije 2ljubičasti stakleni kompletić" ![]() (još da sam izdržala do sutra, pa da sam slikala na dnevnoj svjetlosti, to bi bilo sasvim nešto drugo...sada, tako je kako je...) pogled na poklopac staklenke ![]() i još poneki pogled ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
super mi je tanjuric....gdje si nasla onu curicu na slicici?....dozer mi je vau...bas nekak u mojoj boji...slazem se, bas ti ide kolaz...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |