lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 49> |
Korisnik | ||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A vas dvije uvijek me razveselite kad mi dođete
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
slika vrijedi više od tisuću riječi....
stoga ću ja samo dodati... fantazija... draga moja, ovo ogledalo priča jednu posebnu priču... mislim da je ovo najbolje ogledalo koje sam do sada ovdje vidjela... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
mnataša....toliko me je dirnuo tvoj komentar da sam se
![]() hvala ti na divnim riječima....i na tome što si pogodila ....to je jedna priča o ljubavi, kako muškarac može učiniti posebnom ženu koju voli.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
eeeeeeeeeee ovakve stvari obozavan..odavno nisam vidjela ljepsi okvir
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Joj Lula, prekrasno je ogledalo, daje reci molim te kako si to napravila, jesi ljepila prvo note, pa preko ružice i sliku, nigdje se ne vidi prelaz, savršeno je!!!!
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lula, ja se pripremila komentirati zdjelu na prethodnoj strani ali kada sam vidjela ovo ogledalo bilo je ovako
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() kao podloga mi je poslužio rižin papir...ružice su salvete ...tako da su se stopile sa rižinim papirom, toliko da se kroz njih vide note što mi se jako dopalo. slikica para je printana na jedan tanki papir, ja neznam da li je to onaj tzv. pelir, jer pelir nisam vidjela. Rubove sam malo ublažila paljenjem...ogledalo ustvari traži još nešto, ali nisam se oblučila. da li ga samo prelakirati, ili ga lagano raspucati lakom za raspucavanje ili sasvim nešto treće a to je onaj kristal gel ili kako se već zove...Što vi mislite?
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
ja ga ne bih rspucavala...bit će prešareno, treba mu možda tek malo decentnog sjaja...možda samo da prelakiraš...
kristal gel bi bio najbolje riješenje, als e bojim da bi ga otišlo jako puno na tu površinu...neznam, možda da sačekaš da se javi netko sa više iskustva sa kristal gelom? |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Ogledalo je predivno,nježno,romantično...savršeno!
I ja bi ga samo polakirala jer je tako dobro da mislim da mu ne treba više ništa dodavati! Taj rižin papir je kupljen sa notama ili si note printala na njega? |
||
![]() |
||
|
Rižin papir kupljen je takav kakav je...njega nisam printala....
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
stvarno prekrasno ogledalo.
ja isto mislim da mu fali samo malo sjaja i to je to. raspucavanje bi samo "pojelo" te nježne motive.
bravo, masjtorice!
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
nema me jedan dan, a kad ono----pravo iznenadenje...predivno ogledalce...slazem se s curama...ni ja ga ne bi raspucavala...samo sjaj....puuuuno sjaja....
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Hi @lulice ,divna plava(ljubičasta)zdjela i jedva čekam finiš..
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
tek sad vidim da mi je promakla zdjela....odlicna je...obozavam ljubicastu....dvostruki decoupage - za desetku,,,
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
definitivno najlipše ogledalo koje sam vidila. savršeno je! i zdjelica je jako lijepa, al ogledalo mi je...
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ogledalo je doista krasno! Super iskombinirani motivi, baš ima taj starinski štih! Ne znam šta bih rekla za završni dodir, ostavljam to tebi na izbor, sigurno će biti lijepo... Žao mi je jedino što je crystal lak tako skup pa jednostavno ne znam koliko je isplativo stavljati ga na velike površine, ja već neko vrijeme tražim adekvatnu zamjenu za njega... Bravo Lula!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() P.s uzet ću u obzir sve vaše drage prijedloge i još jednom prespavati...
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
a da samo par puta presprejaš, dobit ćeš visoki sjaj, a ipak je boca spreja samo 5 KM, (mislim da je to 18 kuna)..... ali kao što sam ti već i rekla, ogledalo me oduševilo
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |