hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Korisnik | ||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ovo je presavršeno,obožavam afričke motive!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
što reć kad su tete salvete sve rekle?
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
hvala, hvala
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
malena jako mi se sviđaju slike,prekrasno si sve iskombinirala,boje su predivne
![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
predobro napravljeno
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
kaća, iris
![]() |
||
![]() |
||
|
evo jedan pokušaj pitorica, neuspjeli naravno... ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
malena pa gdje je zapelo sa pittoricom?a da probas ponovit?i ovaj dio uz stabljiku,tamniji sto ti je ostao od podloge,ja bi i to prebojala..prekrasan motiv si izabrala,aj srihtaj pittorico i tacna ce bit za 5
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pa ne znam kako
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Potpisujem Rose...nemoj se bedirati zbog pittorica...neke stvari nam idu ko od šale, a druge...nismo svi za sve...ni ja se baš ne mogu pohvaliti da mi pittorico uspijeva, pa radim salvetnu na svoj način...prelistaj sama svoju galeriju i vidjet ćeš more predivnih radova
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
....i ja ću morat ponovo sve pregledat...kako ovo nisam vidjela..bravo malena......
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Nisi jedina kome pittorico ne uspjeva. I ja pokušavam i pokušavam. nešto uspije, a nešto ne. Samo se nemoj bedirati. A što se tiče ove kutije, pa ni ja je nisam vidjela, ili sam možda zaboravila. Godine rade svoje!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
nemoj se živcirat radi pittorica,probaj opet,uspjet ćeš...ni meni on ne ide,ali budem probala svejedno,sve se da naučiti
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Smučkaj tu žućkastu boju podloge,kistić u ruke i pokriti sve osim motiva,bit će odlično!
|
||
![]() |
||
|
evo, bila sam poslušna pa sam doradila tacnu, al ću sliku sutra staviti, da je slikam po danu :)
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Malena...znaš ti svašta lijepoga i dobroga napravitit....vjerujem da će i tacna zablistati nakon dorade... |
||
![]() |
||
|
evo, nije baš zablistala, al nema više ostataka salvetice, pa ipak mislim da je bolje... ako ništa, uvijek može završiti na mojoj vikendici :)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Puno bolje, samo jel to plava ili možda zelena boja?. Znam da kod slikanja nekad boje i nisu baš realne
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ovo je nešto kao tirkizna, ali više na zelenu... u pravu si, boje i nisu realne, prelazi nisu tako izraženi kao na slici, a podloga je neka blaga žuta, a ne bijela kako i meni izgleda na slici
hvala
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |