Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Još jednom sam se nasmijala soknicama. Ovaj kaktus je prekrasan. Nadam se da će i ona moja tri pelcerića koje sam donjela iz Skradnika za koju godinu biti barem slični.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Uskrsni kaktus je predivan...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma da bar imam kuglu, nego sam preko vlastitih leđa naučila.
Što ćeš kad su ženturače ljubomorne na na nas koje smo im otele kućne ljubimce, i treba nas ocrniti i pomogućnosti otjerati ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Hoya ti si dobila Božični kaktus, a ovoga ni ja nemam (očito ga JOŠ nisam zaslužila
![]() Tajčice, gledala sam loptice u petak i kako su najavljivali kišu, mislim si što napraviti, jer sjeme još nije sasvim zrelo. Več krenem sa nekakvim škaniclom, a onda si mislim pa kako će škanicl zaštititi kada padne kiša, on če se razmočiti i sve če se raskašiti i onda
![]() Željka23 hvala.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj prekrasna šetnja kraj tvojeg cvijeća! vidim da imaš anđeoske trublje - a kad se to presađuje, jel se može dobiti reznica ili kaj ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kat. rea ti si genijalka, to se zbilja trebalo sjetiti, jako domišljato, ma vidla sam ja neku sijalicu iznad tvoje glava, samo nisam znala što to svjetli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
cvijeće je za pet a ideja sa soknicama |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nije onaj plavi zvončić kao tvoj i sad ti idem u vrt ubrati, a ti ako nećeš lijepo baci ili daj nekome. Moji su zvončići na zemlji, zimzeleni ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno sve se rascvjetalo i rasplesalo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aaaa svašta sam lijepoga vidila
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe ima stvarno prekrasnog cvijeća ovaj kaktus me je očarao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha ne daj bože da si takova "svetica" - više se nebi družila s tobom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znaš da me ova penjačica zaista očarala!!!
Koliko je stara???
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Triša da nisi možda pomislila da
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |