bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nova kutijica koja baš i nije idealna jer se malo razlio 2k.....
![]() i jedna ideja koju sam ukrala jednom gosponu na drugom štandu.... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hvala ti!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
s tim sutra na štand
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš je slatka, i kutija i jajca- svjećnjak. Od čega su?.
Nego ,kako ide prodaja, kuže li ljudi koja je to tehnika, baš me zanima.
|
|
![]() |
|
to je pravo jaje u koje sam ulila malo gipsa da ostane rana ploha i nalijepila ga na drveni cvjetić...i to je to...naravno ofarbala i ljepila salvetu....
a ljudi su me iznenadili što ih jako puno zapravo zna da je to decoupage, sigurno barem 80% ljudi...i jako ih je puno koji se i sami time bave... |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
to je ono što si pričala, stvarno dobra i jednostavna ideja
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma ne kažem ja be veze da si ti naša enciklopedija!!!
Meni su ova zadnja tvoja jajca sa svijećom puno ljepša uživo!!!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovo je stvarno prekrasno!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
bubamara, bubamara
![]() nije pristojno gledati jaja od stričeka.
ali ako su mu upola zgodna kao ova tvoja ne zamjeram ti!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Meni je super i kutija i jajci
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
fantastično !!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kutijica koju sam napravila sebi za sitni materijal za decoupage...tek toliko da je ne bacim jer je stara barem 50 godina...
![]() |
|
![]() |
|
i samo poklopac....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Da te pohvalim i ovde :))) Jedna od najurednijih zhena decopageua:)
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutija je odlična! bravo
![]() |
|
![]() |
|
hahahahah!!! oćeš reći najveća picajzla na forumu?? he he, a šta ću kad sve mora biti popeglano!! ![]() hvala cure..... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba i ova kutija ti je prekokrasna,tvoja pedantnost odusevljava
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |