Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 79> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogs,prelijepa ti je i ova zadnja kutija,šablona je majstorski aplicirana , krasno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prva pa odlična.Ja se još uvijek mučim i ne ispadne mi dobro.Kutija je neobična.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure hvala vam, ovo mi je prva šablona s pastom
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sablona je kao stvorena za kutiju,divno Gogs !
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
fantasticne radove bravo!!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Izvrsno. Šablona je baš interesantna a i dobro je ispala. Dobro se uklopila s donjim dijelom kutije.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno,predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija toliko različita, a tako dooobra!!!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Aaaaa, vidi ove ljepote! A baš mi je drago da sam povirila ovdje.
Prosim pane!To tam u Frisko nje metnuto?Ahooj??!! ![]() Sve mi je super-i ova šablona, i ova sredina sa salvetom. Neobični i lijepi neki cvjetići, plus ovaj smeđi rub s uzorkom. Odlično! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani, tegola ti je zapravo ovaj crijepek (terakota) s gljivama. Ali ima ih staklenh, drvenih i u raznim veličinama. Meni je to zapravo kao "sljemenak" na krovu kuće, malo zaobljen
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Što su to tegole - gdje se to može nabaviti?
Već sam prije napisala da su mi svi radovi zaista prelijepi. Ponovno sam gledala i opet ne bih znala što mi je najljepše.....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasne su ti ove dječje pločice i preslatka škrinjica sa makovima...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
tegola mi je najnaj.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Svi radovi su mi predivni, ne znam što bih izdvojila kao najljepše...... sve je očito napravljeno s puno ljubavi i to se vidi!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Da me ne tražiš , pišem u tvojoj galeriji , kuglice su od vate, kupljene gotove hobi dučanu
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Dijelim mišljenje većine- tegolica s glivama i kutija s makovima jako lijepe
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Puno lijepih radova, al posebno mi se sviđa onaj crijep s gljivama, a da ne govorim o onoj kutiji s makovima-odlična!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I kutije i tegolica su izvrsni.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |