OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gazanije u raznim bojama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
otok ova zadnja slika je suuuuuuuuper
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja divota stvarno je predivno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, ma nisam nezadovoljna, kad se biljčice još malo razrastu i procvjetaju bit će zgodno, evo tu ispod gazanija, s lijeve strane smjestila sam neke od tvojih biljčica
![]() campanule imam prvi put, počele su cvjetati i baš su mi lijepe
![]() ![]() ![]() tu ću još ubaciti pokoji lonac sa cvijećem da popunim rupe
![]() i onda mi je najveći gušt kad sam doma ustati rano, dok je blaženi mir, pijuckati kavicu tu na dvorištu i guštati i pogledu |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I moje gazanije počinju cvasti po malo...ja imam žute...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super je kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Otok, u petak putujem sama u Rijeku na cvjetno proljeće, vijerujem da
bi i ti uživala u razgledavanju cvjeća (a o kupovini i da ne pričam),
ako si zainteresirana pridruži mi se. Kako mi se čini imamo još nešto
zajedničko a to je studenta u Ri pa bi mogle provesti vikend uz
cvjetno proljeće. Mota mi se po glavi i izlet do Buzeta i dekora. Ako ti je ponuda primamljiva, javi se!
![]() |
|
![]() |
|
Jučer popodne rasadila sam Lantanine biljčice po kamenjaru, suncokret koji mi je poslala niknuo je brzinski - za 3 dana, a onda sam sve lonce, teglice, važe i pitariće sa sukulentima kojih je bilo posvuda po vrtu skupila na kup, nešto presadila, dodala zemlje i složila. Neznam kad se je i kako toliko toga sakupilo, nešto je posađeno u kamenjar, većina je u teglama, morat ću smisliti nekakvu instalaciju da sve to smjestim. Evo jedne skupne fotografije, kad uhvatim vremena stavit ću pojedinačne sličice pod sukulente, da tu ne gnjavim
![]() |
|
![]() |
|
Baka, tu gdje ima mjesta u kamenjaru (a nema zemlje) još moram porazmjestiti pitare sa ljetnim cvijećem, tako da nema mjesta za pitare sa sukulentima. Oni će tu doći u zimskom periodu, da popune kamenjar kad nema drugog cvijeća
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prošetala sam tvojim vrtom ..baš lijepo ..imaš krasno cvijeće..pitala si za calistemon..ja sam imala isti problem..gole stapke pa tek na vrhu listići i cvijet..ja sam ti ovo proljeće te grane zavezala prema dolje i na kraju su sada pustile mladice iz onih tvrdo spavajućih pupova pa ću je odrezati tik do tih novih probuđenih pupova..moraš odma otkinuti cvijet kad ocvate nemoj se povesti da ostaviš tu granu (bit će tim ža otkinut je)jer će ona na vrhu cvijeta potjerati nove listove a dolje će ostati golo..eto do toga sam došla sama ..
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Otok sve ti je lipo, blago ti se kad imaš mjesta puno, predivan kamenjar i cviće koje ti super uspjeva.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo zadnje je jako, jako lijepo, kamenjar uređuješ jako lijepo, to je super tako popuniti sa vazama dok se malo postojeće biljke ne razrastu
Pohvale i komplimenti
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Proljeće, tu negdje u ovim loncima, među svim ostalim je i felicija, nadam se da će se primiti ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok kamenjar je već sada prekrasan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok hvala za feliciju!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vanja, nemam ti ja baš tako puno mjesta, imam dvije pristojne gredice, ostalo je prilično neuređeno, kamenjar silom prilika sam svoj majstor, dosta toga u pitarima, ali malo pomalo dobiva nekakav oblik
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
još jednom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok super je tvoje cviće
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne gazanije...I moje su krenule,ove godine nisam naletila na onu sa ljubičastim cvijetovima,kao prošle godine,ali uzela sam žute i narandzaste...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kamenjar je super i koliko sam vidjela i u njemu si nešto ostavila u vazi(pitaru).Pa možde i one sukulentiće nekud unutra, bar neke...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |