Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:09
Gazanije u raznim bojama

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 11:49
otok ova zadnja slika je suuuuuuuuper smile70 ma mislim da će se primiti felicija..mora LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:11
Koja divota stvarno je predivnosmile120
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 13:05
Lantana, ma nisam nezadovoljna, kad se biljčice još malo razrastu i procvjetaju bit će zgodno, evo tu ispod gazanija, s lijeve strane smjestila sam neke od tvojih biljčica

campanule imam prvi put, počele su cvjetati i baš su mi lijepe

tu ću još ubaciti pokoji lonac sa cvijećem da popunim rupe

i onda mi je najveći gušt kad sam doma ustati rano, dok je blaženi mir, pijuckati kavicu tu na dvorištu i guštati i pogledu

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:48
I moje gazanije počinju cvasti po malo...ja imam žute...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 13:25
super je kamenjar Smile
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 21:53
Otok, u petak putujem sama u Rijeku na cvjetno proljeće, vijerujem da bi i ti uživala u razgledavanju cvjeća (a o kupovini i da ne pričam), ako si zainteresirana pridruži mi se. Kako mi se čini imamo još nešto zajedničko a to je studenta u Ri pa bi mogle provesti vikend uz  cvjetno proljeće. Mota mi se po glavi i izlet do Buzeta i dekora. Ako ti je ponuda primamljiva, javi se! Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 09:58

Jučer popodne rasadila sam Lantanine biljčice po kamenjaru, suncokret koji mi je poslala niknuo je brzinski - za 3 dana, a onda sam sve lonce, teglice, važe i pitariće sa sukulentima kojih je bilo posvuda po vrtu skupila na kup, nešto presadila, dodala zemlje i složila. Neznam kad se je i kako toliko toga sakupilo, nešto je posađeno u kamenjar, većina je u teglama, morat ću smisliti nekakvu instalaciju da sve to smjestim.

Evo jedne skupne fotografije, kad uhvatim vremena stavit ću pojedinačne sličice pod sukulente, da tu ne gnjavim

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 14:35
Baka, tu gdje ima mjesta u kamenjaru (a nema zemlje) još moram porazmjestiti pitare sa ljetnim cvijećem, tako da nema mjesta za pitare sa sukulentima. Oni će tu doći u zimskom periodu, da popune kamenjar kad nema drugog cvijeća
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:12
prošetala sam tvojim vrtom ..baš lijepo ..imaš krasno cvijeće..pitala si za calistemon..ja sam imala isti problem..gole stapke pa tek na vrhu listići i cvijet..ja sam ti ovo proljeće te grane zavezala prema dolje i na kraju su sada pustile mladice iz onih tvrdo spavajućih pupova pa ću je odrezati tik do tih novih probuđenih pupova..moraš odma otkinuti cvijet kad ocvate nemoj se povesti da ostaviš tu granu (bit će tim ža otkinut je)jer će ona na vrhu cvijeta potjerati nove listove a dolje će ostati golo..eto do toga sam došla sama ..
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:26
Otok sve ti je lipo, blago ti se kad imaš mjesta puno, predivan kamenjar i cviće koje ti super uspjeva.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 15:39
Ovo zadnje je jako, jako lijepo, kamenjar uređuješ jako lijepo, to je super tako popuniti sa vazama dok se malo postojeće biljke ne razrastu
Pohvale i komplimenti Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 11:50

Proljeće, tu negdje u ovim loncima, među svim ostalim je i felicija, nadam se da će se primiti

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 11:33
Otok kamenjar je već sada prekrasan.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:19
Otok hvala za feliciju!!!smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:49
Vanja, nemam ti ja baš tako puno mjesta, imam dvije pristojne gredice, ostalo je prilično neuređeno, kamenjar silom prilika sam svoj majstor, dosta toga u pitarima, ali malo pomalo dobiva nekakav oblik 
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 16:26
još jednom    smile128smile141
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 19:53
Otok super je tvoje cviće Clap
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:56
Predivne gazanije...I moje su krenule,ove godine nisam naletila na onu sa ljubičastim cvijetovima,kao prošle godine,ali uzela sam žute i narandzaste...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 14:27
Kamenjar je super i koliko sam vidjela i u njemu si nešto ostavila u vazi(pitaru).Pa možde i one sukulentiće nekud unutra, bar neke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.