kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 80> |
Korisnik | |||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ajme što si ti vrijedna bila,bravo!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
fantasticno....ma prava si majstorica...moram odvojiti pitarice......ukusno napravljeno
![]() ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ajme lipote'
ljube pijat i onaj "scrapbook" srce su mi odskočili od ostalog....bome si se naradila nočas... |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
hvala lipe moje,od srca..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivno
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
sve mi je lijepo kaća al bi izdvojila drvenu kutijicu....
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ljubice ma jesi mi vidila srdasca,to ti je moonin utjecaj na mene,samo sta jos uvijek mogu samo sanjat ono sta ona radi..nocas ti nisan radila nista,samo stavljala slike,vecina radova je odavno napravljena,samo slika,kutijica i kutija sa ladicama(moran napomenit da je ovu kutiju sklepao mm,i da je jako ponosan na nju),su nastale u zadnja dva dana,nisan mogla odolit novim salveticama..pusaaa |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
aaaaaaaaaaaaa znači to si nove salvetice? cvijeće i samo cviječe..ha? a sa čim si radila srca? sa kojom masom? |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Kaća bravo!!!
Opet sam uživala gledajući tvoje radove. Sve mi je super ali sam se oduševila kada sam vidjela da si radila scrapbook??? One ruže si sama radila???
Koji si ti skriveni talenat???
A salvetice.....???
Hoću i ja tako biti sretna kao i ti???
![]() |
|||
![]() |
|||
||
rose i buba,pusa velika,hvala cure
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ajde nije samo cvijece,ali da je najvise cvijeca,je ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala draga..sve sam sama radila,i neman pojma kako san uspila sklepat da na nesto slici,mislin da je prije u pitanju jednostavnost motiva(ideja je sa neta),nego moja talentiranost..a salvetice,i tvoje su lijepe,a koliko se sijecam ove tri nisi narucila.. ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Super si to sve napravila...a iskreno da ti kažem ja nemam pojma šta sam sve naručila...znam da ih je bilo puno...i znam da se neće baciti- bit će iskorištene...A kada si se počela ovime baviti poslat ću ti nešto što je jako interesantno....možda te i to bude zanimalo???
![]() |
|||
![]() |
|||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
||
Joj neznam što bih ti rekla malo me piknulo oko srca kada sam vidjela onaj prvi rad, ma sve je prekrasno nemam riječi
![]() ![]() |
|||
meni je super u životu
|
|||
![]() |
|||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
||
![]() Svaka čast
![]() |
|||
meni je super u životu
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Potpisujem Esmeraldu - srčeko je prva liga!
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
boce (zapravo neka vrsta bokala naravno za vino jer je grehota staviti sokića unutra) s ružama je odličan, ali ni ostali radovi nisu manje vrijedni, se 5
![]() |
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Boce su mi prekokrasne, izgledaju mi kao da si ih iznutra radila... ili što si napravila da su tako posebne!
|
|||
![]() |
|||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
||
Što je neko bio vrijedan.Bravo, bravo draga. Odlično
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |