Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 104> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho bila ja prošle godine
evo meni moje sashe,a nije batinu ponijela ma nisam ih skupo plaćala,nekih 8 kn,samo ne znam kako ću ju formirati u stablašicu moram to malo potražiti..jesi ti probala? jednu bum riskirala,a mislim da mi je jedna iste boje koju već imam..ajde probat ćemo samo kako moram vam ovu ljepoticu pokazati...mami sam ju za uskrs poklonila i cijelo vrijeme cvate |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bako kako si uspjela postati prije mene? a evo vidiš čuda
|
|
Zagorski bregi |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja tebi samoi a oni "opaki"smajlići su isto od milja.Što se stablašica tiče,relativno je jednostavno. Gledaj,kad kupuješ biljku,da ima jednu veću,čim ravniju granu(one male ćeš ionako maknuti).Znači sve male makneš i tu jednu granu ostaviš.Stavi neki štap uz nju da ravno raste i redovito miči mlade koji budu rasli na njoj.Kad dosegne visinu koju ti hoćeš,otkineš joj malo vrh i onda će se početi granati.svo to vrijeme miči mlade na grani a ostavljaj samo one na vrhu.Ma kužiš kaj ti hoću reći,znaš kako izgleda stablašica
Ja bum radila no u vrtlariji nisu imali tih"ofucanih"(tak ja zovem te sa jednom jadnom granom)nego samo lijepe grmove a njih mi je šteta trgati.
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve kužim i probat ću pa kud puklo da puklo...ako ne probam i neću znati ma znam ja za te opake smajliće da su ti ko fol..samo sam ti ja jako plaha i mam me strah,a reakcija mi je obično ovakva
znači krećemo u eksperiment |
|
Zagorski bregi |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam ti uživala u vrtu konti, lijepo! još da se campanule otvore-eto veselja!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa tvojoj ljepoti pridodajem još i ovo, donesem ti ga na floru - samo za tebe raste u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim fige da uspiješ sa stablašicom. Ja se još nisam iskušala sa tim, ali sam danas baš na jednom mjestu gledala kuriku stablašicu, baš me potaklo da probam.
Naravno da ću sve i popratiti slikom. Malo sam u gužvi pa ne stignem niti tackati niti eksperimentirati. Malo se sve uskomešalo na poslu otkako je i naša zastava prek bare na stupu ispred neke zgrade! Samo ti budi vrijedna, a ja ću pratiti iz prikrajka! |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trišaa puuno hvalaa
andrea moramo probati kaj ne? moram malo trenirati za inventuru |
|
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super cvijeće imaš. Milionke su mi posebno zapale za oko
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko hvala ja pola toga nisam napravila kako sam planirala pff
oduševile su me i pozdravile na ulazu u kuću a koliko sam ih samo čekala ja vam ko malo dijete kad dođemo ne znam na koju stranu prije krenuti..auto ni ne stane ja već izlazim gledati jel ima kaj novoga i prema ruži se zaletim jer mi je najbliža,a ona me pozdravlja a i njena susjeda ne zaostaje puno..uskoro će se rascvjetati sutra dodam ostatak,krepana sam |
|
Zagorski bregi |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu li ti ovo anemone?Prelijepe su
I ja imam 4 milionke, napunila sam trokatnu posudu. |
|
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko,jesu anemone,a izgleda da smo postale nove zaljubljenice u milionke
suzi se fino drži i ima nove cvijeteke ne znam šta se događa sa ljiljanom? napokon je procvao clematis,ali stabljika mu tako jadničko izgleda..mislim da ovo mjesto nije za njega..ali sad ga neću seliti campanule su se skroz rascvjetale..iza njih je lavanda kod mene tek sad ukrasni luk cvate imali smo i gosta |
|
Zagorski bregi |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anemone zvončići crnooka suzana sve je preslatko
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da tako krasne i zdrave biljčice. Nadam se da ću i j doživjeti cvjetanje mojih
|
|
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Kontesa!
Anemone mi se jako svidjaju. Kod tebe suzana vec cvjeta, a kod mene je jos mala, prije par dana sam ju posadila van. Da li znas mozda, nakon kojeg vremena procvjeta od sijanja? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je preslatko
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi takvog gostaaaaaa
Anemone su prekrasne,ja samo plave uvijek imam
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija,na žalost,ne znam jer sam ja svoju kupila kao gotovu biljku,sjeme nisam nigdje našla,a baš mi je simpa
anemone i ranunculuse ću drugu godinu u tegle staviti jer pojma nemam gdje sam kaj stavila |
|
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |