frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida, krasno se probudio tvoj vrt!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj se vrt pretvorio u pravi park. Čak su ti i jaglaci neki posebni! A viola... ma sve je prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće ali ostići su posebni
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo pravog projleća i najbujnije vegetacije u mom vrtu...još da trava ne raste ko blesava gdje bi mi bio kraj....
![]() ..a sad po segmentima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiki-ko? ovo je ona tvoja Caesalpinia sa balkona... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Frida jako lijepo kod tebe! Ostići me nekako podsjećaju na more i toplinu, pa su mi uvijek posebni na vašim slikama!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne rascvjetane, tople slike..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divnooo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U novim sličicama tražim mimozu,
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo frida!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
mali kaktus, vidi je!!! Kud ćeš bolje zahvale!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo panoramskih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepa je Dalmacija ljeti, ali zelenilo i raskoš u ovo doba su nemjerljivi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vrt ti je sve ljepši.Drago mi je da ti je moj grmić uspio i napreduje.Nadam se da će cvjetati ove godine.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
A palme di su palme,mogla bi udomiti kojeg,Archontophoenixa,Livistonu,Braheu,Ptychospermiu,Phoenix reclinatu,ovdje u gradu nemaju neke šanse,doli u zagrljaju mora možda i prežive zimu.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ni nemoram reči, tri puta sam prelistale slikica ogromnih rasvijetalih grmova ostića!!! A meni moji malecki još cvijetaju dok ih čuvam na dlanovima i ljuljuškam kao male bebice!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo proljece kod tebe. Dode mi da zaplacem od muke jer kod mene nikako da krene proljece
|
|
![]() |
|
Trava, evo jedne sličice i za tebe
![]() ![]() ..a jedna ovakva, ali prema ovima još malena, raste i pred našom kućom. |
|
![]() |
|
A mogu ti reći da su mi zanimljive i lijepe te dvije zadnje palme koje si nabrojao ( Phoenix reclinatu i Ptychospermia)..neobične su za naše krajeve...misliš da bi rasle ovdje?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |