Vrt iz Samobora |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutarnji izgled phloxa by horti
A ovako u popodnevnoj smjeni Sjemenka vodenike Pokušala sam dočekati da posmeši, ali one se automatski otvaraju na dodir i izgledaju ovako posebno... a i osjećaj dok se otvaraju u ogromnoj ljudskoj šaci je "zastrašujući" dok se ne shvati što se dešava sa istim I na kraju ispadne ovaj grozdek koji mi se čini nije dovoljno zreo, zrele sjemenkice se razlete Nešto novo u momj vrtu tj. rasadniku Usporedba veličine cvijeteka rudbekije Ovaj cvijetak je jučer bio u isčekivanju, razveselio me danas baš na veliki dan MPS (10. godina mu tek) |
|
Sponzorirani linkovi | |
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoji cveteki su melem za naše okece
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetiću se predivni.
Brugmansiju mi je uništio crveni pauk. Jedva se vidi i posisa je svu. Nije dovoljan neopitroid. Najbolje je osjetljive biljčice špricati od početka sezone ili upikat štapiće u zemlju za tu gamad. Kod mene rodica ukopava biljku u zemlju i sad je toliko velika da je ne mogu unijeti u kuću. Mora novi pelc praviti , a veliku nekome pokloniti ili prodati. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoji me cveteki usrećuju , a moji me žaloste.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno...neznam sta bi izdvojila jer sam ovako izgledala
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Surfinije su prekrasne, a tek zvončić balončić na zadnjoj slici . I moj sa Flora arta počeo opet cvasti.
Je li plox by horti isti na prvoj i drugoj slici?
Šta je to mamin djevojački cvijet? Ma šta je da je, baš je lijepo.....
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti nije onaj ljetni jorgovan dolutao od mene?
Kod tebe je stvarno prekrasno, phloxič ljubičasti je |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo cvijeće
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A, ne, tvoj bijeli jorgovan lijepo cvjetava i jako je očit! Uspjela sam sve pregledati kod horti i zaključila da bi onaj plavi cvjetak mogla biti veronica. Dugo je bolovala i izgleda da zato kod mene tek sad cvjetava. Hvala cure kaj uživate u mom vrtu!!! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si nam dočarala tu ljepotu.
A moram ti reći da sam se lani nagledala surfinija kod proljeća, a ove su godine ove tvoje "naj".
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je prošetati tvojim vrtom...ne mogu ništa izdvojiti ,sve izgleda super!
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe ima zaista svega...ali najljepše mi je ono porezano stabalce breskve
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja uzivam u tvom vrtu
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh danaas ću ja uživati u tvom vrtu neću sjediti unutra i nemoj me pokušavati uvjeriti da mi je vani zima
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andra lijepo cvijeće i odlične fotografije
|
|
život je more
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono moje reckavo kaj sam sumnjala da je drač jučer ugledala predivan ljubičasti pupoljak!!! Izgleda neka zalutala anemona (možda).
Drago mi je kaj se prošećete vrtom, ali danas bu to napravila stvarno kontessa i tko zna jeli će ostat takav!!! |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, lijepo..............
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prekrasno u tvome vrtu, a nadam se da će se burgmasija oporaviti
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživancija je u tvom vrtu......
Šta je ono zanimljivo kitnjavo-roza na četvrtoj slici?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
----
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |