Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 49> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kivano je egzotična voćka.Unutrašnjost je želatinasto meso ispunjeno jestivim sjemenkama. Podsjeća na mješavinu banane, dinje i limete.Može se jesti sam ili u kombinaciji s drugim voćem, sirom, sladoledom ili pudinzima. Izvrsna je dekoracija drugomu voću ili cvjetnim aranžmanima, a izdubljen plod može poslužiti i kao posudica za voćnu salatu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kiwano nije voće nego afrički krastavac
![]() a ima i okus sličan krastavcu....barem meni
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Baš je egzotičnog izgleda!
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
I moj kivano je dobro rodio.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
-- Sorry ako sam pogriješila. Ja sam to ovdje pročitala, članak na poslovnom portalu o uzgoju kivana. http://images.google.hr/ |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
auuuuuu koliki link
![]() a ja sam na drugom mjestu pročitala ono....pa sad jedni su u pravu.....a koji - nemam pojma
![]() |
|
![]() |
|
Ma sve ti je to isto, voće ili povrće , bitno je
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tako je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek rado k tebi svratim... Dalije su prekrasne!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris, kod tebe je pravo šareno (kao i kod mene) i to mi je super...
A znaš kako ljudi kažu- ukradeno cvijeće najbolje napreduje... pa sam i ja na jednom našem faksu (dok sam bila poslovno) otkinula granu benjamina (uh koja kultura???) a ljetos na moru sam nosila vreću punu biljčica...
Sve u svemu vrt ti je originalan!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene je u punom cvatu...volim ga sto ima milion cvetica
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno! jedva cekam da dodem do tebe vidit tu divotu!
![]() |
|
![]() |
|
rose za divotu moraš prićekati proljeće....sad je skoro sve ocvalo
ali na kavicu možeš i prije doči
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau Iris koliko detalja u tvom vrtu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Često dolazim u Split kod šogorice. Kako oni misle seliti van Splita - ja uvijek navijam za Klis.
Ne znam zašto, legao mi je na srce gledajući ga samo onako sa ceste.
A u njemu još i tvoj raj.
Iris, vrt ti je predivan, cvijeće prekrasano.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo Iris i ja tek sada vidjela tvoj vrt (a susjede smo, koliko sam shvatila). Lijepa kolekcija. Bravo!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
otkad nisam bila u svojoj temi a i posjete sam imala
![]() Lantana a di si ti ?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam na Braču, južna strana - Bol.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...pa đe si ti Iris...nema te, vidim, na forumu, a na dnevnik ti pala prašina...!?
![]() ...nedavno smo prolazili Dalmatinom i gledam Klis...uvijek mi je predivan....gdje dođe tvoja kuća u odnosu na pravac Dbk- Klis-Split, sa auto ceste gledano???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |