Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 66> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I opet hvalim staze
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ha, Gogo i ja sam pomislila kako ti lijepo cvatu margerite po livadi!
![]() Rekoh ja negdje da su ivančice pravo cvijeće a ne korov.
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Fotke od ovog vikenda. Malo je tmurno vrijeme pa boje ne dolaze do izražaja, al nema veze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju fotografija okolice. Okružen sam nepreglednim poljima, na kojima zadnjih par godina većinom raste uljana repica. Koliko god ne volim tu biljku, svejedno mi je draga kad procvjeta.
Ustvari, nije da ne volim biljku, nego ne volim što oranice umjesto za proizvodnju hrane, služe za proizvodnju biodizela. To smatram gotovo "svetogrđem", kad se sjetim koliko gladnih ima u svijetu.
Vrhunac nemorala današnjeg svijeta!
No evo, lijepa je za oko kad procvjeta. Za nos i nije baš tako ugodna
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gogo, u ovakvom sam prizoru lani točno u ovo doba uživala putujući u Mađarsku a sad uživam na tvojim stranicama. Priznajem da sam to lani prvi put vidjela i nisam imala pojma da je to uljana repica. Zaista lijep prizor....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pod tom uljanom repicom je cijela Njemačka, bit će i Hrvatska ako uvedu porez na ne obrađenu zemlju. Čini mi se Gogo da si i ti ogradio žicom mlada stabla. Ja sam našla pocinčanu žicu 17kn m2 ( gustu) , korijenje a i nadzemni dio sakrila od voluharice.
Za vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
gogo vrt ti je fantastičan,ko iz časopisa,samo daleko bolji!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Gogo, stazice, kameni suhozidi, cvijeće, ma sve je tako skladno.
MM je Slavonac i uvijek kad ga ulovi nostalgija onda priča o poljima uljane repice u cvatu, pokazat ću mu tvoju sliku. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Gogo, prava ljepota.
I, stazice i cvijece,sve je lijepo. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej G, jesam ti koji put rekla da mi se jako sviđa tvoj vrt?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A ja?
![]() Ma zadivljuje maštovitost arhitekture pejsaža a ne samo biljke! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svaki put nas s nečim iznenadiš, tako lijepo, tako uredno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kod nas se sad sve zuti pod uljanom repicom, meni osobno je lijepo vidjeti zuta polja, ali znam da je puno ljudi alergicno na to.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma jesu to opet neki mini tulipani? Gdje ih samo nađeš, prekrasni su, kao i sve uostalom
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ha,ha, znači ima nas...... "liječenje" nostalgije - zavirivanje u Gogin vrt
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Daj molim te reci mi ovi prekrasni tulipani kako se zovu (jesu li tulipani?), hvala unaprijed |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Tija, provjerim doma kako se zovu ti tulipani pa ću ti reći popodne. Nisam baš siguran. Majušni su. Visine oko 10 cm, promjer cvijeta oko 3 cm. Evo par fotografija vrta napravljenih jučer:
Procvao jasmin (tj. pajasmin)...
![]() I karagana...
![]() A bome i ukrasni luk...
![]() Zazelenila se bašča...
![]() ![]() Vinograd...
![]() I šljivik...
![]() A tamo u bašči, u hladu jasmina, s ibrikom u ruci stajaše.... e nije Emina nego moja mala Lasta....
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrt ti je kao i uvijek predivan ali ovaj put glasam Lastu, malo divno stvorenje
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt prelijep, a Lasta je baš umiljata
|
|
![]() |
|
na pp ili .... ?
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
sve je super ali Lasta je savrsena
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |