Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 13:29
I opet hvalim staze Star!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 18:10
Ha, Gogo i ja sam pomislila kako ti lijepo cvatu margerite po livadi!LOL
Rekoh ja negdje da su ivančice pravo cvijeće a ne korov.Big%20smile
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 09:55

Fotke od ovog vikenda. Malo je tmurno vrijeme pa boje ne dolaze do izražaja, al nema veze.

I na kraju fotografija okolice. Okružen sam nepreglednim poljima, na kojima zadnjih par godina većinom raste uljana repica. Koliko god ne volim tu biljku, svejedno mi je draga kad procvjeta.
Ustvari, nije da ne volim biljku, nego ne volim što oranice umjesto za proizvodnju hrane, služe za proizvodnju biodizela. To smatram gotovo "svetogrđem", kad se sjetim koliko gladnih ima u svijetu.
Vrhunac nemorala današnjeg svijeta!

No evo, lijepa je za oko kad procvjeta. Za nos i nije baš tako ugodna LOL.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 10:10
Gogo, u ovakvom sam prizoru lani točno u ovo doba uživala putujući u Mađarsku a sad uživam na tvojim stranicama. Priznajem da sam to lani prvi put vidjela i nisam imala pojma da je to uljana repica. Zaista lijep prizor....Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 10:15
Pod tom uljanom repicom je cijela Njemačka, bit će i Hrvatska ako uvedu porez na ne obrađenu zemlju. Čini mi se Gogo da si i ti ogradio žicom mlada stabla. Ja sam našla pocinčanu žicu 17kn m2 ( gustu) , korijenje a i nadzemni dio sakrila od voluharice.
Za vrtsmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:50
gogo vrt ti je fantastičan,ko iz časopisa,samo daleko bolji!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:17
Prekrasno Gogo, stazice, kameni suhozidi, cvijeće, ma sve je tako skladno.
MM je Slavonac i uvijek kad ga ulovi nostalgija onda priča o poljima uljane repice u cvatu, pokazat ću mu tvoju sliku. smile120
život je more
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:22
Gogo, prava ljepota.
I, stazice i cvijece,sve je lijepo.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 13:47
Ej G, jesam ti koji put rekla da mi se jako sviđa tvoj vrt?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 16:09
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ej G, jesam ti koji put rekla da mi se jako sviđa tvoj vrt?
A ja?Big%20smile

Ma zadivljuje maštovitost arhitekture pejsaža a ne samo biljke! Svaka čast!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 17:45
Svaki put nas s nečim iznenadiš, tako lijepo, tako uredno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 21:27
Kod nas se sad sve zuti pod uljanom repicom, meni osobno je lijepo vidjeti zuta polja, ali znam da je puno ljudi alergicno na to.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Ma jesu to opet neki mini tulipani? Gdje ih samo nađeš, prekrasni su, kao i sve uostalom smile141.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

MM je Slavonac i uvijek kad ga ulovi nostalgija onda priča o poljima uljane repice u cvatu, pokazat ću mu tvoju sliku. smile120
Ha,ha, znači ima nas...... "liječenje" nostalgije - zavirivanje u Gogin vrtBig%20smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 23:07

Daj molim te reci mi ovi prekrasni tulipani kako se zovu (jesu li tulipani?), hvala unaprijed

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 10:18

Tija, provjerim doma kako se zovu ti tulipani pa ću ti reći popodne. Nisam baš siguran. Majušni su. Visine oko 10 cm, promjer cvijeta oko 3 cm.

Evo par fotografija vrta napravljenih jučer:

Procvao jasmin (tj. pajasmin)...

I karagana...

A bome i ukrasni luk...

Zazelenila se bašča...

Vinograd...

I šljivik...

A tamo u bašči, u hladu jasmina, s ibrikom u ruci stajaše.... e nije Emina nego moja mala Lasta....

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 10:50
Vrt ti je kao i uvijek predivan ali ovaj put glasam Lastu, malo divno stvorenje Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:04
Vrt prelijep, a Lasta je baš umiljata
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:56
na pp ili .... ? Wink
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 22:19
sve je super ali Lasta je savrsena Thumbs%20Up
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.