Shashin dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1234 39> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da,hvala Triša,trudim se a i to mi umjesto fitnesa dobro dođe
|
|
Sponzorirani linkovi | |
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha pa ti si čudo
toliko toga si već napravila da me panika hvata da kasnim s radovima
ali stignem i ja to
ti si mi poticaj
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ima vremana,Alkemičar. Ja uglavnom radim zaostale radove od jeseni.Za ostalo je ipak prerano,barem kod nas.
Danas mi je zima bilo pa sam malo tuširala sobne biljkice....(to traje nekoliko sati kod mene) evo jedna runda poslije tuširanja čeka da ih vratim na mjesto
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj da,i rudbeckia mi danas niknula
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično shasha
već se vide rezultati rada
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha cestitam
pa ti si bas vrijedna |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam ništa radila(sram me bilo)
Cure hvala vam,no mislim da za moje tek nikle biljke dolazi teško vrijeme.Uvjeti nisu baš nabjolji pa ne znam hoće li to opstati.
Kako sam ja vječiti optimist,nadam se da će ipak nešto opstati
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš nema nekih radova pa nemam ni šta pisati.
Posijane biljke se za sad drže dobro,one koje su niknule.Sve se bojim da mi hibiscus ni neće niknuti ako nije do sad,no nek još stoji,možda se predomisli.
Vani je previše zima za bilo kakve radove pa ću to odgoditi za neki topliji i sunčaniji dan.
I tako,osim procvalog hibiscusa i nove bromelije,nema ništ novoga
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam se vani smrzla no morala sam virnuti i malo pročeprkati.
Allium mi je niknuo,tulipsi i narcice isto,naravno i zumbuli.
Šafrančeki cvatu sa jaglacima,visibabama i drimovcem.
Maćuhice su od jeseni i cvijetom su dočekale vjesnike proljeća.(slikice bum kasnije stavila)
E sad jel dobro ili ne no propupalo je skoro sve vani.Nadam se da nekog prejakog zahlađenja nebude.
Danas sam ubacila malo prihrane sobnim biljkicama.(jesam vrijedna od rane zore)
Teić,ja sam dature(trube) posadila u zemlju!?!? Ne znam jel to dobro ili ne no u onoj su se flaši sapleli totalno korjeni svih njih.Poprilično su veliki i debeli(korjeni) pa sam ja to ipak posadila.Ne znam dal bi ih kasnije uspjela otplesti.
Ok,to bi to bilo,sad idem smišljati ručak a poslije,ak ne počne kiša,bum se išla još malo smrzavati van
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da si za danas završila, jer si se stvarno naradila. Biti će i sutra lijepo vrijema, pa nastavak tvojih radova slijedi sutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Završila sam jutarnje orošavanje sobog cvijeća,sad sam na "pauzi" uz kavu,pa odoh van.Krasan,sunčan dan je.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i mi smo šetali, iako je bilo burno, malo smo fotkali, ali još sam stigla u vrt, a ti?
|
|
RIJEKA
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene,mrtve umorne ali zadovoljne. Do 5 sati sam vani bila. Porezala neke viška grane,neke suhe(MM mi kupio one veeeelike škare za debele grane)...ruže sam presadila,onaj ukrasni lješnjak sam presadila,ajme sat vremena sam ga iskopavala.Malo sam porezala bršljan,neki sam zasadila na mjesto di ne treba biti i sad ako se raširi svemu mi smeta.E onda sam ja njega malo"podigla" i sad ga orezujem u neku kuglu.Tako ga držim pod nadzorom.
Kaj sam još radila?Uredila malo rubove di se gredice spajaju sa travom...i tako pomalo se umorila a i mračiti se počelo.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vani ništa od radova jer je sve smrznuto.
Jučer sam biljke malo"opila"brišući im listove pivom.Danas zalila sobno cvijeće i to je sve
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta što je tako hladno u tvom predivnog gradu, a da ti mi pošaljemo malo sunca, ali vidim da ti isto nalaziš neku zanimaciju, nema stajanja, sve samo da ne moramo u teretanu. Vrtić sam presložila s najlonom kako si me poučila, sad slijedi sađenje, podjelila sam ga na tri djela, pa ćemo vidjeti, još ću se s vama konzultirati. |
|
RIJEKA
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima sunca Triša,vedro je no hladno.Mislim da je i preko dana bilo u minusu ili oko nule.Ma bude ljepih dana
|
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nera ja sam to Triši savjetovala u svezi kamenja koje slaže pa možeš pogledati u njenom dnevniku.Ako te bilo šta zanima samo pitaj
|
|
Sunburst
Nedavno posijan Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme shasha, koje sramote, tek sam sad skužila tvoj nick
Ja cijelo vrijeme čitam Snasha i mislim si, kak je ovo sigurno neka moja slavonka
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |