Slovenija |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su prekrasne slike
U ovo doba prošle godine na Kranjskoj gori baš i nije bilo toliko snijega!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijega nije bilo nigdje... najviše i jedino pravog snijega je bilo dok sam bila u Zagrebu od 31.12. do 03.01.
Ovo u Sloveniji po stazama je sve umjetni snijeg napravljen do tada jer kad sam ja stigla, temperature su se već vrtile oko 0'C pa ga nisu ni moglu ponovo praviti
Srećom ga je bilo dovoljno da se održi toliko dugo
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikano je prije tri godine krajem petog mjeseca kada sam sa djecom prvi puta odlučila krenuti na jedan tako malo zahtjevniji izlet. Pa da počnem prvi dan dolazaku Logarsku dolinu Nemogu naći sliku hotela ali evo jedna slikana iz njega na vile pored Jedan slap iza hotela ako me sjećanje ne vara Rastovski slap Dogovor sa vodičkicom oko plana za prvi dan. Posjet slapu Rinka i planinarenje e sad se više ne sjećam kamo pa ću samo stavljati slike. Slap Rinka mislim da je 80 m visok Nakon slapa oni koji nemogu dalje i naravno djeca vraćaju se prema hotelu a mi preostali nastavljamo ... A sada slijedi - malo snijega Drugi dan na rasporedu je bila Solčava i izvor kisele (železne) vode Crkvica Marije snežne u Solčavi groblje valjda jedno od onih na najvišoj nadmorskoj visini
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ufufuf ja san se zapuhala samo gledajuci sve uspone, pa super su to djeca odradila
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Famozne fotkice, a za klince znamo da su izdržljiviji od mnogih nas odaslih. Često puta nam služe kao izgovor da nešto ne izvedemo! Bravo Gogica, čemu život puno primijeniti rođenjem djece kad se ona mogu tako lijepo uklopiti i tako na pravi način odgajati!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogica, stvarno si me zdrmala ovim slikama, bože sam se treba uputiti i to ponovo jednom doživjeti, no ove slike vrijedne svake pažnje oduševile su me. Dječica su super, opisi su ti perfektni i što još reći, razveseli nas ponovo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,dio toga sam prošla,a godinama skijala i planinarila na Goltama.Super,super,super!
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Umesto komentara (tvoje slike dovoljno govore o lepoti) dodajem nesto sto ti je vec poznato slikano u aprilu prosle godine.
,
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je stvarno je tamo prekrasno kao uostalom bilo gdje u planinama pravo mjesto za napuniti baterije kako ja to volim reći. Eto nadam se da vas svojim reportažama bar malo uspijem pokrenuti pa makar imale i malu djecu vjerujte izdržljivi su oni i jako ponosni na sebe kad uspiju doći do postavljenog cilja
Od malena ih učite da uživaju u prirodi barem onoj koja nam je eto nadohvat ruke još uvijek
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, ovo je prekrasno sve... I ja bi tamo...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja predivna priroda.
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da mi se tam zavuć , nebi izlazila mjesec dana
slike i krajolik su izvanredne |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam već par puta pregledala! I uvijek ostanem . Brankić , mislim da bi nam se tam zavrtilo u glavi od kisika!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |