Medyn vrt |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy, pozdravljam tvoju novu temu i drago mi je da si nam se i na ovaj način pridružila!
Tvoj vrt će biti prekrasan, ima puno potencijala, a polako ćeš sve srediti. Normalno da se ne može sve istu godinu, a čar i jest u tome da se vidi napredak. Tvom malenom velika pusa! |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bugi
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Medy, slikaj ti vrt, povrtnjak i cvijeće....... kad ovakav cvjetić, kao tvoj, zablista na ekranu - sve ostalo pada u drugi plan!
Pravi je šarmer s tim širokim osmjehom i blistavim okicama!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tvoj povrtnjak ne bih nazvala malim! Vec sada odlicno izgleda a kako ce tek biti... Jagode su prekrasne, obavezno slikaj kada budu u punome cvatu i naravno kada se zacrvene jer mnogo obecavaju!
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje imam ia mnogo biljaka ali sve su malene jer sam ih sadila u jesen i sada u proljeće ali nadam se da ću za dvije godine imati pravi vrt
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već se vidi da imaš lipo cviće i povrće,a još kad mali lipotan bude jeo slatke,zdrave jagode to će biti najlipše .Puno poz.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medy draga, nije važno da li su biljke malene, narast će one!
Važno je to s koliko si ih volje i ljubavi posadila i sada ih njeguješ. A da ćeš imati lijep vrt, to se vidi već i sada, jer vidi se ljubav i pažnja koju u njega ulažeš. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam baš ste me ohrabrile Bit će još slika dok ova kiša prestane uslikat ću to sve sa tarase pa će se bolje vidjeti
|
|
anđeo bez lica
Novo sjeme Pridružen: 08 Kolovoz 2013 Lokacija: Prigorje,Zagreb Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo naprijed, ja se jako veselim novim slikicama , puno je to zemlje , nije baš maleno , jedva čekam da vidim što će sve rasti u tom veliiiikoooom vrtu.....
prišapni nam malo svoje planove vidim , zapelo mi je za oko, mješovita sadnja , odnosno kombinacija jagode i mladi luk -ako se ne varam planiraš li još tako mješovitih gredica? svakako pratim
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mladi luk nego češnjak.Gledala sam to na vrtlarici pa to praktikujem već 2 godine.A što se tiče mješovite sadnje u mojim jagodama zna biti i paprika ,rajčica špinata pa čak i salate.To radim iz razloga što mi je vrt u kome uzgajam povrće malo dalje od kuće pa želim da mi je tu pri ruci ono što se često koristi u ljeto.
Sve ove biljke u vrtu sam posadila u jesen vjerovatno će tu biti još dosta premiještanja ja ću to sve fino slikati pa da imam za uspomenu kako je moj vrt izgledao na samom početku. |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |