SlavujVK - Prodajem trajnice |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujčice, da li će biti još biljaka za prodaju, ili si sve stavila??
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale,to je pravi prikaz biljaka i ponuda
Sve tvoje biljke koje sam ja udomila,opstale i veoma su zdrave i lijepo napreduju. Javim ti se na pp,opet sam vidjela,izabrava.... |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujcice tvoja Lonicera posadena odmah isti dan kad je dosla.Lijepo napreduje.ako ce biti cvijeca u 5 mjesecu cujemo se opet.pohvala za cvijece i cvjecarku,svaki dan sam u tvom vrtu.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavljat ću slike od onih koje odmah mogu slati. |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
dea hvala vam!!! dea, biti će biljaka i u 5. mjesecu |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gailardia 10 kn
aubrieta 10 kn orijentalni mak vrkuta gospin plašt |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oxalis 10 kn
eonimus 15 kn vanhuteova suručica 25 kn anemona japonica, visoka 40 cm, roza boje 10 kn lonicera nitida 15 kn ajuga 10 kn |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno ti hvala draga moja ,biljke su super ,vec su smjestene na mjesto,uzivat cu u njima i sjecat se tebe..jako jako sam zadovoljna ,na kraju će mog pola vrta nosit naziv slavujka ...ako bude imala surucica drugih slobodno misli na mene,ja imam onu rozu i bijelu,a rado bi ih imala jos
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam ovu temu kasno vidjela, tako sam kasno i naručila biljke kojima nisam mogla odoljeti. Stigle danas, brzojurećom dostavom u roku jednog dana. Biljke izgledaju predivno jer su s puno pažnje upakirane. Birajući biljke dobila sam i korisne savjete koji su mi itekako pomogli u donošenju konačne odluke. SlavujVk, hvala na svemu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
lucy drago mi je da ste zadovoljne mojim biljčicama. hvala vam |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije nego objavim nove biljke koje imam u ponudi, napisati ću kojih biljaka, iz dosadašnje ponude više nemam:
heucera caramel babosvilka mačić falopija eonimus Ako želite neku biljku iz mog vrta, a koja nije na popisu, možete me pitati, jer u vrtu imam dosta biljaka koje ne stavljam u oglase. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Phygelius capensis- 15 kn
Spiraea nipponica "Snowmond"- 25 kn Hemerocallis mini stella-10 kn Sedum "Autumn Joy- 10 kn Opuntia compresa- 20 kn |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vajgela roza- 25 kn
Bijela budleja- 25 kn Red barun- 10 kn Coreopsis verticillata- 10 kn Lisnati kaktus-20 kn |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hemerocalis- 10 kn
Brugmansija -25 kn Cotonaster, puzava dunjarica- 15 kn Lysimachia clethroides- 10 kn |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a miša mu kako to da ja nisam vidla ovu zadnju ponudu ...jeli ti ostalo nesto od ovoga..mene zanima hemerocalis roze i sedum i opuntija i
phygelius capensi
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva cekam proljece i novu ponudu
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavice jedva cekam da objavis nove biljkice da se zaletim do tebe pa pokupujem stogod :D
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja omiljena trgovina
Pomalo i ja sastavljam popis
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj popis se sprema....
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |