Minijaturne ruže - rosa sp. |
Odgovori | Stranica <1234 10> |
Korisnik | ||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ružice su , a i slikica je tu!!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bez ruže je kao jelo bez soli,
samo,
treba je ''imati'' na balkonu,
nadam se da ćemo i novih slika ovih ruža imati
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anqi ruze su
|
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svo cveće je lepo na svoj način, ali ipak ruža je jedinstvena i neponovljiva...
|
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ruza je ruza pa kako god
|
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nabavio sam 3 minijaturne ruže, nemaju ni 10 cm u visini. |
||
|
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
voki
|
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne su Voki
Ja ih nekoliko imam vani u kamenjarima posađene.Malo veće narastu nego u tegli al ostaju malecke
|
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ružice su prekrasne....
|
||
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako i kad se razmnozavaju mini ruze?
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A stvarno su predivne |
||
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moje su cijelo ljeto patile od gljivica i jedva sam ju izvukla ali nije uspjela cvjetati uopce.Sad se fino oporavila,orezat cu ju na jesen pa cemo vidjeti iduce godine...
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme Nina sad si me zatekla...A ruže ko ruže(po mom naravno) je bi to razmnožila reznicama ispod flaše
Nikada ih nisam razmnožavala
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Reznicama nakon cvatnje...kako si ti na jugu možeš već probati ožiliti sada - i to pod plastičnom flašom ... problem je jedino mraz... Inače je lakše zakorijeniti u V mjesecu.... |
||
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koliko je meni poznato, minijaturne (mini) ili patuljaste ruze su pogodne za gajenje u kaljevima na balkonu, terasi, pa cak i kao sobne biljke. Ali ako se vec ima vrt, bolje ih je posaditi vani u zemlju, jer je to njihova prirodna okolina. Prezimice bez nase asistencije. Ako su u kaljevima, moraju da prezime u hladnoj ali svetloj prostoriji, zasticene od smrzavanja (obezbediti im period mirovanja). Moja mama ima nekoliko mini ruza, koje sadi oko visokih, i ne poklanja im neku narocitu negu, razlicitu od one koju traze ruze uopste. U prolece ih umereno oreze, samo malo skrati grancice, formira ih zbunoliko, i one cvetaju i cvetaju... (Ako malo i pretera sa orezivanjem, one se ne bune.)
Cini mi se da su Vokijevi kaljevi premali. Pozdrav! |
||
Aglaja
|
||
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tako su bile posađene kada sam ih nabavio, naravno da sam ih presadio u veće saksije, ali više nisu kod mene... Nekome se svidelo pa ja poklonio.
|
||
|
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kome voki
|
||
koga ,kome i šta... |
||
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E sada Dina ti hoćeš sve da znaš... Šalim se, poklonio sam jednoj koleginici koja je samnom studirala, znamo se dugo, dugo, a ja inače volim da poklanjam cveće.
|
||
|
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A što ja nisam s tobom studirala..... |
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ja se to pitam TeaK |
||
koga ,kome i šta... |
||
Odgovori | Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |